Evenimentul Zilei > Sport > Încă un nume greu, bolnav de Covid-19. Fostul internațional al României e infectat
Încă un nume greu, bolnav de Covid-19. Fostul internațional al României e infectat

Încă un nume greu, bolnav de Covid-19. Fostul internațional al României e infectat

Cornel Dinu, fost jucător de fotbal ce a ocupat de-a lungul timpului și funcții administrative, a dezvăluit că este bolnav de Covid-19.

Cornel Dinu este infectat cu noul coronavirus. Fostul internațional a confirmat că a primit un rezultat pozitiv la testul pe care l-a făcut miercuri și a explicat că nu simte rău.

Acum câteva zile, Cornel Dinu a anunțat că nu se simte foarte bine și că are gâtul inflamat, dar gustul și mirosul erau intacte. Așadar s-a hotărât să se testeze pentru Covid-19, iar rezultatul a fost pozitiv.

Cornel Dinu, bolnav de Covid-19

„Testul mi-a ieșit pozitiv, dar mă simt mai bine decât zilele trecute, am poftă de mâncare după patru zile lipsă, am mâncat chiar mult azi, brânză, ouă, șuncă… după ce ce ieri, de exemplu, n-am mâncat nimic…”

Mi-a venit rezultatul așa complicat, atâtea coduri îmi cerea ca să văd finalul… M-a ajutat Cristi Balaj să deschid mesajul ca să văd ce am… Parcă era secret de stat, nu un rezultat de test… Țara secretomaniei…”

Astăzi m-am trezit bine, am o oxigenare perfectă, 97-98, față de limita inferioară de normalitate, 91, dar am senzația că n-am aer din cauza problemelor mele mai vechi cu inima. Simptom caracteristic cardiacilor… eu îl am de vreo opt ani… Te obișnuiești cu răul… Mi-a spus medicul de familie să urmăresc să nu-mi scadă saturația asta sub 92”, a  declarat Cornel Dinu.

Nu s-a internat! Ce tratament ia acasă?!

„O să stau în casă două, trei săptămâni, e mai bine așa, am mai stat și în martie, aprilie, aproape două luni am stat în casă când s-a declanșat mizeria asta… Oricum n-ai ce face pe-afară cu toate interdicțiile astea”

„Iau în continuare Paracetamol de trei ori pe zi, vitamina C, vitamina D3, Gripovit, Colostrum Prim Life pentru creșterea imunității, mai iau niște pastile pentru gât, Voice, dar pe care le iau eu mai de mult, de vreo trei ani, că dacă nu mai am amigdale gâtul îmi face des probleme”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.