Evenimentul Zilei > Sport > Încă o lovitură pentru Ianis Hagi! Anunțul presei din Belgia
Încă o lovitură pentru Ianis Hagi! Anunțul presei din Belgia

Încă o lovitură pentru Ianis Hagi! Anunțul presei din Belgia

Ianis Hagi, după revenirea de la Fiorentina, a făcut senzație în Liga 1. La naționala de tineret a explodat, ceea ce i-a adus transferul la Genk, în campionatul Belgiei. 

Nici Italia și nici Belgia nu i-a priit lui Hagi Jr, care cel mai probabil, va părăsi Genk după doar jumătate de an. În acest context, VoetbalNieuws.be îl include pe fotbalistul în vârstă de 21 de ani pe lista celor mai mari dezamăgiri din acest sezon în campionatul Belgiei.

„Se aștepta mai mult din partea lui Ianis Hagi”, au notat cei de la VoetbalNieuws.be. În schimb, decepția și mai mare pentru belgieni a fost atacantul Theo Bongonda, un transfer record, pentru care s-au plătit nu mai puțin de 7 milioane de euro.

Ianis Hagi, pe picior de plecare

Pe lista dezamăgirilor s-au înscris și atacantul nigerian Paul Onuachu, venit de la Midtjylland, pentru 6 milioane de euro și mijlocașul Patrik Hrosovsky, transferat cu 5,2 milioane de la Viktoria Plzen.

La Genk, Ianis Hagi a bifat 3 goluri și 3 assisturi în 17 partide. 4 milioane de euro a plătit Genk pentru transferul său.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: