Evenimentul Zilei > Actualitate > Împăcarea anului? Showbizul abia aștepta mutarea asta! Vedeta Kanal D s-a dat de gol
Împăcarea anului? Showbizul abia aștepta mutarea asta! Vedeta Kanal D s-a dat de gol

Împăcarea anului? Showbizul abia aștepta mutarea asta! Vedeta Kanal D s-a dat de gol

Să fie oare împăcarea anului? Andreea Mantea pare să se fi apropiat de Cristi Mitrea, care este și tatăl copilului ei. Vedeta de la Kanal D s-a dat singură de gol pe rețelele de socializare.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut o relație tensionată, ba chiar nu și-au vorbit absolut deloc o bună perioadă de vreme, încă de când vedeta era însărcinată. Nici când a născut, lucrurile nu au devenit mai bune, abia în urmă cu mai bine de un an, luptătorul s-a apropiat de fiul său, dar și de Andreea, scrie Cancan.

Andreea și Cristi au o relație foarte frumoasă acum, cel puțin de prietenie. Cei doi s-au dat de gol pe rețelele de socializare, la o postare făcută de brunetă. “Să aveți o primăvară frumoasă și plină de dragoste”, este mesajul postat de Andreea Mantea pe rețelele de socializare,iar reacția lui Cristi Mitrea a venit imediat, întorcându-i aceleași urări. “Asemenea”, i-a răspuns tatăl copilului.

„După ce Andreea a recunoscut că există un bărbat în viața ei, fanii sunt convinși că acesta este tatăl copilului ei, Cristi Mitrea. Niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru, dar ceea ce știm este că se înțeleg de minune, mai ales David cu tatăl lui, de care se simte foarte atașat”, mai scrie sursa citată.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: