Evenimentul Zilei > Politica > Imagini virale de la primăria Elenei Lasconi. Ca să nu o supere pe șefa, un angajat lucrează în locul unei instalații care s-a stricat!
Imagini virale de la primăria Elenei Lasconi. Ca să nu o supere pe șefa, un angajat lucrează în locul unei instalații care s-a stricat!

Imagini virale de la primăria Elenei Lasconi. Ca să nu o supere pe șefa, un angajat lucrează în locul unei instalații care s-a stricat!

Situație inedită în Câmpulung, județul Argeș, unde primar e fosta realizatoare TV, Elena Lasconi.

Primăria municipiului, condusă de fosta jurnalistă Elena Lasconi, președinte al USR-PLUS Câmpulung, spală șoseaua cu ajutorul pompei mânuite de un angajat, deși sistemul ar trebui să fie automat, pe de o parte. Pe de altă parte, politicienii par să își fi rezolvat toate problemele și au ajuns să se certe pe tema Zilelor orașului Câmpulung.

Cum spală angajații Primăriei conduse de Elena Lasconi străzile

Angajatul Primăriei a preluat întreaga sarcină de direcționare a jetului de apă astfel încât să acopere cu apa întreaga suprafață a carosabilului care trebuie spălată. Cel mai probabil, situația în cauză a fost determinată de o defecțiune a pompei de stropire. DC news a publicat un videoclip filmat chiar în fața Primăriei din Municipiul Câmpulung.

USR-PLUS, condus de primărița Lasconi, este în război cu PNL

Cum și-au rezolvat toate problemele, politicienii din Câmpulung s-au luat la ceartă pe un alt subiect: amânarea Zilelor Câmpulungului. Într-un comunicat transmis pe Facebook, liberalii musceleni s-a poziționat împotriva deciziei primăriței Lasconi.

„Organizația PNL Câmpulung își exprimă îngrijorarea cu privire la anularea evenimentului „Zilele Municipiului Câmpulung” și se delimitează total față de procedura de achiziție care a condus la această decizie nefericită, procedură care s-a desfășurat cu mare întârziere”, a transmis PNL.

Scandal la Câmpulung. USR-PLUS acuză PNL-ul de lașitate

Pe de altă parte, organizația USR-PLUS, condusă de Lasconi, a acuzat liberalii de lașitate, în cadrul unui comunicat-replică emis luni.

„Considerăm că atitudinea organizației PNL Câmpulung este una total lipsită de responsabilitate și un act de lașitate, din partea unui aliat în relația cu USRPLUS Câmpulung. (…) USRPLUS va întreprinde în continuarea toate acțiunile necesare pentru a duce mai departe această alianță cu un astfel de partener, în interesul unei administrări eficiente a Municipiului Câmpulung. Considerăm că atitudinea PNL Câmpulung este un reflex al situației politice ușor încordate prezente la nivel național și o vom trata ca atare. (…)”, a transmis organizația USR-PLUS Câmpulung.

Elena Lasconi a motivat că decizia de amânare a organizării Zilelor Câmpulungului a fost luată pe fondul pandemiei de coronavirus. „Referitor la evenimentele de săptămâna trecută care au condus la decizia de a amâna evenimentul Zilele Municipiului – Câmpulung 2021, Capitala scrisului românesc, vă comunic următoarele:

În ultimele luni, schimbarea continuă a reglementărilor de la nivel național referitoare la organizarea evenimentelor cu public în context pandemic au dus la întârzierea până în jurul datei de 10 iulie a luării deciziei de a organiza acest eveniment”, a spus primărița Elena Lasconi.