IMAGINI ŞOCANTE: Filmul înjunghierii unui handbalist din Suceava. S-a apropiat de el şi i-a tăiat gâtul | VIDEO

IMAGINI ŞOCANTE: Filmul înjunghierii unui handbalist din Suceava. S-a apropiat de el şi i-a tăiat gâtul | VIDEO

Scena handbalistului înjunghiat în gât într-un club din Suceava, înregistrată de camerele video.

Întreaga scenă a tentativei de omor petrecută acum o lună în Club Ranch din municipiul Suceava, atunci când un tânăr de 18 ani, Mihai Beniamin Maruaseac,  handbalist la o grupă de juniori de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, a fost înjunghiat în gât în urma unei încăierări, a fost surprinsă integral de camerele de supraveghere video din localul respectiv.

În imagini se vede cum handbalistul vine la masa agresorului pentru a-i cere socoteală după ce acesta din urmă i-a agresat un amic cu puţin timp înainte. Amicul bătut îl loveşte cu pumnul pe agresor, acesta cade peste mese, iar când se ridică scoate un cuţit din buzunarul pantalonilor şi îl loveşte direct în gât pe Mihai Beniamin Maruaseac.

Zilele trecute, agresorul, Aurel Munga, în vârstă de 30 de ani, în vârstă de 30 de ani, din Şcheia, a fost dat pe mâna judecătorilor pentru tentativă la omor calificat. În urma loviturii, handbalistului i-a fost secţionată şi urechea stângă. La câteva zile după acest caz, autorităţile locale au decis să suspende activitatea Clubului Ranch, local în care a mai avut loc în trecut o altă tentativă de omor, precum şi multe alte scandaluri.

Ne puteți urmări și pe Google News