Evenimentul Zilei > Monden > Imaginea cu nepotul Mădălinei Manole, care i-a emoționat pe fani. „Avea 12 ani când s-a întâmplat tragedia.” Cum arată tânărul
Imaginea cu nepotul Mădălinei Manole, care i-a emoționat pe fani. „Avea 12 ani când s-a întâmplat tragedia.” Cum arată tânărul

Imaginea cu nepotul Mădălinei Manole, care i-a emoționat pe fani. „Avea 12 ani când s-a întâmplat tragedia.” Cum arată tânărul

Îndrăgita Mădălina Manole s-a stins din viață în urmă cu 12 ani, în casa sa din Otopeni. Fratele său, Marian Manole, a arătat o poză cu fiul lui, nepotul artistei, iar fanii nu au putut să nu remarce asemănarea dintre ei.

Mădălina Manole, „fata cu părul de foc”, a murit în urmă cu 12 ani, în casa sa din Otopeni. Fratele său, Marian Manole, a povestit că fiul lui era foarte mic când artista a decedat și că a încercat cu orice preț să-l protejeze. Acesta a postat și o poză cu tânărul, iar asemănarea dintre el și vedetă este izbitoare.

Nepotul Mădălinei Manole, Mihai – Ovidiu Manole, fiul fratelui său a împlinit pe 9 august 24 de ani. Tatăl tânărului le-a arătat fanilor asemănarea dintre el și artista care i-a impresionat pe români. Familia lor suferă după cântăreață și în ziua de azi.

„Mihai -Ovidiu Manole! Nepotul Mădălinei, băiatul meu! Azi, la 24 ani! Avea 12 ani când s-a întâmplat tragedia și am încercat pe cât se poate să-l feresc de această dramă a familiei mele! A fost sprijinul bunicilor lui în ultimii lor ani de viață, este mândria noastră, la fel ca oricare copil din lumea asta care este mândria familiei lui! La mulți ani fericiți, Leule. Dumnezeu să te protejeze, să ai parte de tot binele din lume! Tușa Mono este mândră de tine!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe Facebook.

fotomontaj cancan.ro

Fiul Mădălinei Manole nu poate să își vadă bunicii

Familia vedetei se confruntă și cu o altă problemă. Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole, s-a arătat foarte afectat de pierderea partenerei lui, dar a decis să meargă mai departe și să se bucure de viață.

Petru Jr, fiul Mădălinei Manole, locuiește alături de tatăl său, dar acesta nu are voie să își vadă bunicii, chiar dacă nepotul este tot ce le-a mai rămas.

”Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni și sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea!”, a fost mesajul transmis de Mădălina Manole înainte să moară.