Ileana Lazariuc a plecat definitiv din România. Unde i-a mutat pe nepoții lui Ion Ţiriac

Ileana Lazariuc a plecat definitiv din România. Unde i-a mutat pe nepoții lui Ion Ţiriac Ileana Lazariuc. Sursa foro: Arhiva EVZ

Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Ion Ţiriac a plecat definitiv din România. Fosta şoţie a lui Alexandru Ion Țiriac şi-a luat copiii şi a decis să-şi refacă viaţa într-o ţară tot mai căutată de români.

Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Țiriac Jr. și-a luat cei doi copii și a părăsit România definitiv. Dezvăluirea a fost făcută de Lili Sandu, una dintre cele mai bune prietene ale fiicei Anastasiei Lazariuc.

Ileana Lazariuc, pe numele ei adevărat Elena Crigănuță, a făcut parte din trupa Triniti, alături de Andreea Crișan și Lili Sandu. Aceasta din urmă a povestit ce s-a întâmplat cu cele două foste colege.

Ileana Lazariuc a plecat cu cei doi copii în Dubai

Este ştiut faptul că Ileana Lazariuc s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor dedicându-se creșterii copiilor ei și ai lui Țiriac Jr. Mai întâi au locuit la Paris, apoi a revenit în România. Iar acum să aflăm că a ales o altă ţară.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ileana Lazariuc, care a debutat ca fotomodel, locuiește acum în Dubai alături de cei doi băieți, a declarat Lili Sandu. Întrebată de Horia Brenciu dacă mai ține legătura cu fostele ei colege, Lili Sandu a spus că da. Tor ea a spus unde s-au stabilit cele două prietene.

„Andreea Crișan e prin San Francisco, lucrează în Sillicon Valley. Ileana Lazariuc este în Dubai, s-a mutat acolo cu copiii”, a declarat Lili Sandu. Aceasta nu a dat mai mult einformaţii cu privire la motivul deciziei de a pleca definitiv din România.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ileana Lazariuc. Sursa foto: Facebook

Alexandru Ion Țiriac, 17 ani de relaţie cu fiica celebrei Anastasia Lazariuc

Alexandru Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au format un cuplu timp de 17 ani și au împreună 2 copii. Au divorțat în mare secret, în 2017, iar acest lucru s-a aflat abia după doi ani. Chiar dacă nu mai sunt căsătoriți, aceștia au în continuare o relație foarte bună.

Alexandru Țiriac, fiul cel mare al lui Țiriac jr și al Ilenei Lazariuc, s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar mezinul este Nicholas Noah şi a venit pe lume pe 19 iunie 2009.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ileana Lazariuc. Sursa foto: Facebook

Anastasia Lazariuc, despre fiica ei Ileana Lazariuc

Ileana Lazariuc a avut noroc deoarece mama ei nu s-a băgat în viaţa sa. Anastasia Lazariuc a recunoscut acest lucru spunând că fiecare are dreptul să meargă pe drumul său.

„Deciziile îi vor aparține, așa cum mi-au aparținut și mie. Ileana are 40 de ani, nu mă bag să iau decizii asupra vieții ei. Important e că-i sănătoasă și va rămâne cel mai frumos și iubit copil. Deciziile îi vor aparține, așa cum mi-au aparținut și mie, atunci când mama nu era de acord să cânt, dar eu am făcut asta.

Mama era înțeleaptă, ea știa doar că o femeie nu trebuie să fie pe drumuri, ci să stea acasă să-și crească copiii. Asta și-a dorit. Dar eu am vrut altceva, și am făcut ce mi-am dorit. E dreptul copiilor să facă ce vor, noi îi aducem pe lume, dar nu-i și dirijăm. Evident că le dăm sfaturi, dar ei aleg, mai ales când se fac mari. Noi părinții trebuie să avem răbdarea și împăcarea să-i lăsăm să meargă pe drumul lor. Au și ei planul lor divin, de undeva, fiecare să facă ce-i e dat”, declara recent Anastasia.