Ileana Lazariuc l-a dat uitării pe Ion Ion Țiriac. „Rivala” Soranei Cîrstea s-a afișat cu noul iubit

Ileana Lazariuc l-a dat uitării pe Ion Ion Țiriac. „Rivala” Soranei Cîrstea s-a afișat cu noul iubit Ileana Lazariuc. Sursa foro: Arhiva EVZ

Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac, Ileana Lazariuc, și-a găsit liniștea lângă unul dintre partenerii Mădălinei Ghenea. Chiar dacă s-a zvonit că femeia care i-a făcut nepoți lui Ion Țiriac încă nu l-a uitat pe băiatul afaceristului, lucrurile au stat diferit.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au fost căsătoriți și au împreună doi băieți. Cu toate astea, ei au divorțat, iar fiul afaceristului și-a găsit liniștea lângă jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea. Multă vreme s-a zvonit că fosta noră a lui Ion Țiriac nu l-a uitat pe tatăl copiilor ei, dar realitatea era alta.

În prezent, Lazariuc a căzut în vraja lui Matei Stratan, fostul Mădălinei Ghenea. Cei doi și-au oficializat relația în weekend, când au fost văzuți pentru prima dată împreună, în public.

Aceștia formează un cuplu de aproape un an, dar Ileana Lazariuc nu a vrut să facă publică relația până nu s-a convins că Stratan s-a cumințit și că are ochi doar pentru ea. Fiul lui „Mr. NoCash” este cunoscut pentru femeile pe care le-a cucerit. Alte surse au declarat că Mădălina Ghenea s-a iubit în trecut și cu tatăl lui Matei Stratan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Relația dintre Lazariuc și Stratan a evoluat

Chiar dacă Ileana Lazariuc a crezut că este doar o aventură între ea și Matei Stratan, acesta i-a arătat că are intenții bune. Sâmbătă seară, noul cuplu a fost împreună la Uanderful, în Floreasca, unde s-a adunat toată spuma Capitalei. Cu ei la masă a stat Lili Sandu, prietenă de-o viață cu actrița, și soțul ei, Silviu Țolu, plus încă patru persoane, prieteni de-ai lor. Petrecerea s-a încins după ora 22:00.

Sursă Cancan

Băieții au consumat șpriț, în timp ce doamnele s-au delectat cu cocktail-uri, mai multe pahare decât era cazul. Matei Stratan i-a oferit toată atenția Ileanei Lazariuc, semn că își dorește ceva serios.

Nota a fost plătită de Matei Stratan, iar aceasta a depășit 4.400 de lei. Noul cuplu a părăsit locația puțin după miezul nopții, în jurul orelor 00:30, potrivit Cancan.

Averea lui Matei Stratan

Dan Stratan, tatăl lui Matei Stratan, are o avere estimată la 250 de milioane de euro. El este în topul celor mai bogați români, iar ascensiunea sa a început în anul 1995. Familia Stratan are o vilă de 20 de milioane de euro în București și încă un imobil luxos, evaluat la aproximativ aceeași sumă, în Londra. Milionarul i-ar putea lăsa fiului său toți banii pentru care a muncit o viață întreagă.