Patronul restaurantului „Zeppelin Bistro” din Târgu Mureș a fost atacat verbal, jignit și apostrofat de către susținătorii cauzei LGBT, după ce pagina de facebook a restaurantului a fost publicată o postare în care se anunța susținerea și prezența la Referendumul din 6/7 octombrie. 
 
Patronul luase decizia ca pe caserolele oferite de restaurant să fie un sticker inscripționat cu mesajul „Susțin familia! Vrem Referendum!”. 
 
„Oameni buni, plecand de la ideea de a avea o opinie publică, fără substrat politic sau alte strategii de marketing, s-a ajuns prea departe. Aici ideea de „a susține " (punct) s-a transformat în „a respinge / a fi împotrivă / a discrimina etc " (total greșit). La noi e bine-venit oricine, nu am conditionat servirea spre o anumită categorie de oameni ( gay…etc) , voi ați creat acest context și apoi ați acuzat! Singurul lucru interzis la noi în local, este fumatul! Legea prevede asta , nu noi. 
 
La fel cum am răspuns multora în privat am avut angajați aproape de toate orientările și am colaborat bine spre același scop chiar dacă susținerile erau diferite! A existat respect în opinie. 
 
Ne-am exprimat public, crezând în democrație, dar nu s-a respectat, în schimb noi am tratat fiecare exprimare a celorlalți cu respect chiar și față de cei care ati jignit în privat și public, pe motivul limbajului și a degenerării discuției am fost determinați să ștergem postul, în privat am răspuns tuturor. Susținem în continuare familia compusă din bărbat și femeie bazată pe sentimente, pentru asta vom spune DA”, a scris restaurantul pe pagina sa de facebook.