Evenimentul Zilei > Politica > HOȚUL a spart două case iar în a treia A ADORMIT
HOȚUL a spart două case iar în a treia A ADORMIT

HOȚUL a spart două case iar în a treia A ADORMIT

Poliţiştii din Hunedoara au depistat un bărbat care avea asupra sa mai multe bijuterii din aur şi argint, susceptibile a proveni din comiterea de furturi din locuinţe. După ce l-au luat la întrebări, oamenii legii au aflat că hoțul a spart cel puțin două locuințe iar într-una a dormit, fără să fure nimic.

Poliţiştii Secției de Poliţie Rurală Baia de Criş – I.P.J. Hunedoara au depistat, marți, un bărbat, de 24 de ani, din comuna Rascova, judeţul Constanţa, care avea asupra sa bijuterii din aur în valoare de aproximativ 2.000 de lei şi bijuterii din argint în valoare de aproximativ 1.300 de lei.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 23 spre 24 februarie a.c., bărbatul ar fi sustras bijuteriile, precum şi documente personale ale părţii vătămate şi un telefon mobil dintr-o locuință din Luncoiu de Jos, judeţul Hunedoara.

De asemenea, poliţiştii îl bănuiesc pe bărbat că, anterior, ar fi sustras dintr-o locuinţă din comuna Vălişoara, judeţul Hunedoara, bunuri în valoare de 800 de lei şi că ar fi pătruns într-o altă locuinţă din comuna Baia de Criș, unde ar fi dormit până a doua zi, fără a sustrage bunuri.

Poliţiştii au întocmit pe numele celui în cauză dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

    
    
    
    

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News