În urmă cu câteva zeci de minute, pilotul Edwin Keleti, fost coleg de echipaj al lui Victor Ponta (Pro România), a anunțat că i-a fost furată motocicleta. Este vorba despre un Ducati Moster S4R. Edwin Keleti face un apel public către toți cei care i-au observat pe hoți pentur a oferi informații despre furtul bijuteriei sale.

„Atenție!!! S-a furat!!!! Rog Share!!!! S-a furat Ducati Monster S4r, număr CJ 99 EKA! În Cluj. Vărog SHARE la maxim!!!!”, a scris pilotul de raliuri pe pagina sa de Facebook.

În dialog cu internauții care au dorit să afle mai multe amînunte despre furt, campionul Edwin Keleti a povestit că motocicleta i-a fost luată din fața casei și că cei care au acționat, probabil, au împins-o. Aceasta deoarece nu o puteau porni. Cel mai probabil, hoții au urcat motocicleta într-un camion sau o dubă pentru a o putea transporta rapid.

Cei care au informații despre furtul motocicletei sunt rugați să sune la numărul de urgență 112 ori să ia legătura cu pilotul pe pagina sa de Facebook.

Cine este  campionul de raliuri Edwin Keleti

Edwin Keleti este un pilot de raliu din Cluj care a intrat de mic în lumea motosportului. El a obținut mai multe titluri la campionatele naționale de raliu, de-a lungul anilor.

În trecut, Edwin Keleti l-a avut partener și pe fostul premier PSD Victor Ponta, de asemenea, pasionat de sporturile cu motor. Ca urmare a parteneriatului cu Victor Ponta, numele pilotului din Cluj a fost legat, în spațiul public de o serie de sponsorizări din partea unor personaje controversate, pentru participarea la cursele auto. Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a afirmat, în urmă cu mulți ani, că Victor Ponta, pe atunci lider al PSD, ar fi primit sponsorizări ilegale în valoare de 300.000 de dolari, din partea unor oameni de afaceri.