Prințul Harry și soția sa, Meghan, l-au sărbătorit, astăzi, pe fiul lor, Archie, care a împlinit vârsta de doi ani. Cu această ocazie, cuplul care s-a autoexilat din familia regală, a lansat și un mesaj umanitar. Ei pledează pentru egalitate în campania mondială de vaccinare. Harry și Meghan le-au cerut fanilor să li se alăture, cu ocazia zilei de naștere a lui Archie, pentru a promova echitatea vaccinului.

Harry și Meghan vor echitate în campania mondială de vaccinare

Mesajul a fost transmis pe siteul celor doi, archewell.com. „Nu ne putem gândi la un mod mai rezonant de a onora ziua de naștere a fiului nostru. În ultimii doi ani, am fost profund înduioșați să simțim căldura și susținerea pentru familia noastră în cinstea zilei de naștere a lui Archie.

Mulți dintre voi ați donat către acțiuni caritabile în numele său și ați marcat ocazia prin a da înapoi sau prin a face un act de serviciu – totul prin bunătatea inimilor voastre”, au transmis Harry și Meghan, conform Daily Mail.

„Vă invităm să contribuiți cu tot ce puteți”

Cei doi atrag atenția că sunt multe țări sărace, fără acces la vaccinurile folosite în lupta cu pandemia de coronavirus. Sunt locuri în care această imunizare nici nu a demarat, pentru că nu existe astfel de seruri. „Nu ne vom putea recupera cu adevărat până când toată lumea, peste tot, nu va avea acces egal la vaccin.

Vă invităm să contribuiți cu tot ce puteți – dacă aveți mijloacele necesare pentru a face acest lucru – pentru a aduce vaccinuri familiilor din cele mai vulnerabile locuri ale lumii”, au mai spus cei doi.

În cadrul mesajului, ei au postat și o poză făcută în luna iulie 2019, atunci când Archie a fost botezat. De asemenea, Harry și Meghan au făcut publică o poză cu băiatul lor, în timp ce copilul se joacă, de ziua lui, cu mai multe baloane.