METODE DE "LIGA CAMPIONILOR" ÎN ROMÂNIA. Handbalistele de la Cluj au şters podeaua cu suc, ca să nu mai alunece!

METODE DE "LIGA CAMPIONILOR" ÎN ROMÂNIA. Handbalistele de la Cluj au şters podeaua cu suc, ca să nu mai alunece!

La meciul de handbal "U" Jolidon Cluj - Podravka Koprivnica, din Liga Campionilor, ne-am făcut iarăşi de râs cu o "invenţie" românească: sucul "antiderapant". "Studentele" au pierdut însă la limită, scor 19-20. În schimb, Oltchim a bifat a treia victorie din trei partide în Ligă, 24-20 cu Randers.

Echipa feminină de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a impus ieri după-amiză, în deplasare, în faţa danezelor de la Randers, cu scorul de 24-20. La pauză, scorul a fost 11-9 pentru vâlcence. Portarul Paula Ungureanu a făcut minuni, salvându-şi echipa din multe situaţii grele.

Oltchim a mai învins, în cadrul Grupei A, pe Hypo Viena, acasă, cu scorul de 30-25, şi a "demolat" echipa germană Buxtehuder, în deplasare, cu scorul de 34-15.

"U" Jolidon Cluj, a doua echipă românească din grupele Ligii Campionilor, a suferit aseară, pe teren propriu, al treilea eşec din tot atâtea meciuri în această competiţie, în faţa croatelor de la Podravka Koprivnica, scor 19-20.

Ne puteți urmări și pe Google News

La Cluj, suprafaţa de joc le-a creat mari probleme jucătoarelor. Gazdele au găsit o soluţie inedită contra suprafeţei alunecoase. Handbalistele de la "U" au şters podeaua cu cârpe îmbibate cu cola.