Guvernul Ponta pierde din încredere. Doi români din trei cred că România merge într-o direcţie greşită

Guvernul Ponta pierde din încredere. Doi români din trei cred că România merge într-o direcţie greşită

Un sondaj realizat în ianuarie de către INSCOP Research susţine că două treimi dintre români cred că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită.

Aproape un sfert (23,6%) dintre respondenți cred că România se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 66,7% apreciază că direcția este una greșită, iar 9,7% nu știu sau nu răspund la această întrebare, scrie pesurse.ro.

În comparaţie cu o analiză similară efecturată în februarie 2013, cei care cred că lucrurile se îndreaptă într-o direcţie bună sunt mai puţini cu două procente, iar cei care cred că lucrurile sunt tot mai rele, sunt mai mulţi cu aproape un procent (0,8%).

În ceea ce privește dinamica economică, 21,6% dintre români cred că economia României va avea o evoluție pozitivă în acest an, 29,1% declară că economia va stagna, în timp ce 44,6% cred că economia României va avea o evoluție negativă, iar 4,7% nu știu sau nu răspund la această întrebare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Volumul eșantionului a fost de 1.054 persoane și este reprezentativ pentru populația României de 18 ani și peste 18 ani. Eroarea maximă admisă a datelor este de ą 3%, la un grad de încredere de 95%, eșantionul fiind de tip multi-stratificat, probabilistic.

Citiţi mai multe informaţii despre sondajul INSCOP Research aici. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Un scandal imens zguduie piaţa asigurărilor. Nevasta vicepremierului Chiţoiu, acuzată în dosarul patronului Atlassib. Milionarul Ilie Carabulea a fost reţinut
  • Profesoara model a ajuns matroană la bordelul "Pisicile Roz"
  • Mazilirea lui Chiţoiu, amânată de intrigile din PNL

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Mari personalități din istorie și animalele lor de companie| FOTOGRAFII DE COLECȚIE
  • A fost ÎNGHEŢAT şi ţinut ASCUNS. Omul care a ieşit la lumină după ce a stat într-un FRIGIDER / GALERIE FOTO
  • Începe MAREA MIGRAŢIE de Noul An chinezesc. Milioane de oameni în mişcare | GALERIE FOTO