Evenimentul ZileiSocialGrădinile din jurul blocurilor ar putea deveni locuri de relaxare

Grădinile din jurul blocurilor ar putea deveni locuri de relaxare

Grădinile din jurul blocurilor ar putea deveni locuri de relaxare
Un proiect extrem de important pentru cei care locuiesc la bloc ar urma să se concretizeze chiar din această primăvară. Grădinile din jurul blocurilor din Sectorul 4 al Capitalei ar putea deveni adevărate ”Grădini Botanice”.

Deşi varianta cea mai potrivită atunci când ai puțin timp liber este să pleci departe de aglomerația din Capitală, la munte sau la mare,

uneori acest lucru nu se încadrează în program. Aşa că, trebuie să cauţi alternative, poate la fel de minunate şi mai la îndemână.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din fericire, nici nu trebuie să te deplasezi din oraş pentru a avea acces la o oază de verdeaţă, unde să uiţi de griji. Una dintre aceste locaţii poate fi grădina ta din fața blocului. S.C. ADP S4 vrea să demareze un proiect prin care să readucă la viață aceste spații.

”Vrem să înfrumusețăm aceste spații extrem de importante pentru comunitatea noastră. Trebuie să devină locuri de relaxare pentru oameni. Sectorul 4 este într-o continuă dezvoltare, ceea ce va duce la o îmbunătățire a traiului de viață în rândul acestora”, a declarat Marian Goleac, directorul general al SC ADP S4.

 

Potrivit acestuia, în urma investițiilor în infrastructura din Sectorul 4, și aici putem enumera lărgiri de bulevarde sau crearea de noi locuri de parcare, au fost plantați peste 7.000 de arbori, iar începând din această primăvare vor avea loc lucrări ample de amenajări de spații verzi pe orice petic care nu are.

 

 

 


Accesează: