Evenimentul ZileiInternationalGiuliani: „Trump trebuie să declasifice totul”

Giuliani: „Trump trebuie să declasifice totul”

Giuliani: „Trump trebuie să declasifice totul”
Fostul primar al orașului New York, Rudolph Giuliani, a declarat că președintele Trump le este dator susținătorilor săi să declasifice tot înainte de plecare.

Giuliani, care este și avocatul personal al lui Trump, i-a declarat fostului strateg al Casei Albe, Steve Bannon, într-un podcast, că președintele trebuie să ia o decizie curajoasă. Giuliani se referă la o declasificare generală.

„Nu mai există nici un motiv pentru a se crea vreun fel de armonie”, a explicat Giuliani. „În mai multe rânduri, am crezut că este pe punctul să o facă, dar a fost blocat, trebuie să presupun, de forța pe care o numim «Statul Paralel».”

„Cred că datorează aceasta, nu doar MAGA (mișcarea Make America Great Again), îi datorează întregului popor american să facă lumină”, a mai spus Giuliani.

Giuliani și Trump în scandal. „Alegerile au fost furate. Avem dovezi”

Avocatul i-a repetat lui Bannon că alegerile din 2020 au fost furate.

„(Stânga) începe să aplice un model de fraudare a alegerilor la scară largă. Alegerile din 2020 au fost furate. Există dovezi zdrobitoare. Le deținem.”

Giuliani a adăugat că și al doilea tur al alegerilor senatoriale din Georgia, care a avut loc marți, și prin care Democrații au recâștigat controlul asupra Senatului, a fost furat prin „algoritmii” mașinilor de votat, faimosul sistem Dominion.

După evenimentele de la clădirea Capitoliului, Donald Trump și-a recunoscut înfrângerea în alegeri, într-un mesaj video, afirmând că „o nouă administrație va fi învestită pe 20 ianuarie”.

„Obiectivul meu este acum de a asigura o tranziție a puterii lină, ordonată și transparentă. În acest moment este nevoie de vindecare și de reconciliere”, a mai spus Trump.

Președintele în exercițiu a anunțat vineri că nu va asista la învestirea lui Biden. Ultimul președinte care nu a participat la învestirea succesorului său a fost Andrew Johnson, în 1869.

Există legătură între Blocare și Declasificare?

Principalele rețele de socializare i-au tăiat brutal posibilitatea de comunicare lui Donald Trump, blocându-i toate conturile.

Nu este exclus ca explicația acestei măsuri, aparent inutile.  Trump și-a recunoscut înfrângerea, e posibil să aibă de fapt legătură cu eventuala declasificare generală de care vorbește Giuliani.

În scandalul laptopului lui Hunter Biden, Twitter, Facebook și YouTube au luat decizia de a bloca aceste dezvăluiriș Ele au fost făcute de ziarul New York Post. În susținerea deciziei, rețelele de socializare au invocat tot felul de motive, de la lipsa de dovezi la piraterie cibernetică.

Potrivit sondajelor de opinie, 9% dintre alegătorii lui Joe Biden au declarat că nu ar fi votat cu acesta dacă ar fi avut cunoștință de respectivele dezvăluiri.


Accesează: