Evenimentul Zilei > Actualitate > Știre-bombă în showbiz-ul românesc. A anunțat că se retrage. „Se va plânge mult”. Fanii sunt devastați
Știre-bombă în showbiz-ul românesc. A anunțat că se retrage. „Se va plânge mult”. Fanii sunt devastați

Știre-bombă în showbiz-ul românesc. A anunțat că se retrage. „Se va plânge mult”. Fanii sunt devastați

În urmă cu câtiva ani, prin colaborarea cu DJ Project, artista a reușit să ocupe un loc fruntaș în industria muzicală din România.

Cu toate că s-a bucurat de faimă, Giulia Anghelescu sau Giulia, pe numele de scenă, a luat o decizie care i-a șocat pe fanii săi. Artista s-a retras din muzică și a vorbit despre motivele care au dus la hotărârea de a renunța la cariera ei în cadrul unui interviu.

Giulia a declarat că a renunțat la muzică deoarece a descoperit alte lucruri care îi aduc fericirea. Artista a mărturisit că soțul ei înceracă să o convingă să lanseze o altă piesă, dar se pare că aceasta și-a descoperit o altă pasiune în lumea artisitcă: filmul.

„Muzica a rămas pe planul al patrulea. Mi-am găsit alte lucruri care mă fac fericită. Fac muzică doar pentru distracție, când îmi vine cheful. Soțul meu a zis că va face o petiție online ca să mai scot o piesă. Dar nu mă mai regăsesc în muzica actuală. Anul trecut am jucat în primul meu film. Sigur voi plânge de emoție la premieră. O femeie poate face tot ce își dorește. La bărbați e mai complicat”, a declarat Giulia Anghelescu pentru vlogul Lorenei Buhnici.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: