Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali s-a făcut de poveste în fotbalul european. Jungla de la FCSB, un coșmar de evitat pentru orice fotbalist
Gigi Becali s-a făcut de poveste în fotbalul european. Jungla de la FCSB, un coșmar de evitat pentru orice fotbalist

Gigi Becali s-a făcut de poveste în fotbalul european. Jungla de la FCSB, un coșmar de evitat pentru orice fotbalist

Zdenek Ondrasek, jucător dat afară de la FCSB, i-a povestit unui coechipier prin ce a trecut în România, iar discuția a devenit publică.

Zdenek Ondrasek (32 de ani), atacant ceh, s-a despărțit cu mare scandal de gruparea FCSB. Fotbalistul a fost pus pe liber de finanțatorul Gigi Becali, după ce a evoluat doar 110 minute. Într-o discuție pe care a avut-o între patru ochi, cu David Limbersky (37 de ani, fundaș stânga), jucător trecut pe la Viktoria Plzen, Ondrasek a povestit calvarul trăit în România.

Vorbe grele spuse de un fotbalist care a trecut pe la FCSB. Gigi Becali este acuzat

„Și el a fost surprins de cum a fost tratat. A spus că e o junglă acolo. Chiar așa pare! Patronul de la FCSB e un nebun. Cred că nimănui nu i-ar plăcea să lucreze cu el. E ceva extrem, n-am trăit niciodată așa ceva!”, a povestit pentru O2 TV Sport Cehia.

„Nu cred că am trăit așa ceva. În Franța am avut un președinte puternic, decidea transferurile și concedia antrenorii. Mergea și în vestiar. Simțeai că el e ăla care conduce clubul.

Dar în niciun caz nu făcea ca Becali. Dacă nu-i plăcea un jucător, îl punea pe lista de transferuri la următoarea perioadă de transferuri”, a afirmat și fostul mare fotbalist ceh Vladimir Smicer.

Finanțatorul anunța la scurt timp după transfer că îl va da afară

„Să vă spun. L-am luat de comun acord (n.r – pe Zdenek Ondrasek). Îl mai ţinem 2-3 meciuri dacă face faţă la FCSB, bine. Dacă nu, am dat pe tine 100 de mii, plus 50 de mii la semnătură, să fii sănătos!

Îl mai ţin 3-4 meciuri să vedem. Îl punem acum pe Cordea atacant, să vedem, să încercăm şi atacant”, spunea Gigi Becali despre atacantul ceh, înainte de a-l da afară.

Ondrasek semnase un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, care se va activa automat dacă atacantul ar fi evoluat în cel puțin 70% dintre meciurile echipei din această stagiune. Înțelegerea a fost reziliată brusc.

 

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: