Gigi Becali o să crape de rușine. Cum a fost surprinsă fiica milionarului, în plină stradă

Gigi Becali o să crape de rușine. Cum a fost surprinsă fiica milionarului, în plină stradă

Cu toate că fetele lui Gigi Becali nu au fost niciodată în centrul vreunui scandal sau surprinse în ipostaze mai puțin plăcute, iată că până și cei mai buni au momente în care sunt prinși cu garda jos.

Recent, Cristina Becali, fiica cea mică a celebrului afacerist Gigi Becali, a fost fotografiată în ipostaze jenante, în timp ce fugea la cumpărături.

Mezina familiei Becali a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce se afla la o florărie cochetă din Capitală. Pentru a se deplasa după bunul ei plac, fata a folosit bolidul de 120.000 de euro al familiei.

Cristina Becali are o siluetă de invidiat, și de fiecare dată a avut apariții de senzație, purtând ținute care mai de care mai senzuale. De această dată, Cristina Becali a fost surprinsă la o florărie din Capitală, purtând o rochie „buclucașă” de culoare bej, dar care se pare că nu vrea să rămână pe ea!

Ne puteți urmări și pe Google News

Fiica latifundiarului din Pipera a fost fotografiată în timp ce încearcă din răsputeri să pună o orhidee de dimensiuni mari pe scaunul din dreapta al șoferului. Cât se lupta pentru a găsi un loc potrivit pentru plantă, rochița Cristinei este aproape să rămână în stradă.

Grăbită, fiica milionarului „uită” de rochia sa, în timp ce se chinuie de mama focului să așeze plasa cu flori în bolidul de lux pe care îl conduce.

După ce a închis portiera, partea de jos a rochiței Cristinei a rămas pe jumătate în stradă, riscând să rămână dezbrăcată în fața tuturor. Fata nu a sesizat acest detaliu jenant, plecând în trombă  din fața florăriei. Astfel, fata lui Cristina Becali a condus tot drumul spre casă cu hainele pe dinafară.

Cristina Becali, îndrăgostită

Recent, Cristina Becali, fiica cea mică a lui Gigi Becali, în vârstă de 19 ani, a fost surprinsă în ipostaze incendiare alături de iubitul ei.

Cristina Becali, fiica cea mică a omului de afaceri din Pipera, a fost surprinsă de SpyNews în tandrețuri cu un tânăr. Aceasta tocmai ieşea dintr-un restaurant, cu un fresh de portocoale în mână. Îmbrăcată lejer, cu un hanorac și o pereche de colanți, Cristina s-a întâlnit cu iubitul ei!

Aceștia s-au îmbrățișat cu patimă și au intrat în restaurant unde au poposit ceva timp în așteptarea unei comenzi de mâncare. Au râs, au vorbit și s-au sorbit din priviri, semn că fiica latifundiarului din Pipera și-a găsit alesul inimii.