Stadionul „Tineretului-Arcul de Triumf” se numără printre cele trei noi arene pe care le va avea Capitala, în vederea Campionatului European din 2020. Costurile construcției se ridică la suma de 24.000.000 de euro, iar arena va avea o capacitate de 8.207 de locuri.

După ce lucrările vor fi finalizate la arena de rugby, Gigi Becali vrea ca trupa sa să evolueze aici, dar nu în totalitate. Astfel, latifundiarul din Pipera vrea ca FCSB să joace meciurile cu echipele mici pe noua arenă din nordul Bucureștiului, iar cele importante pe „Arena Națională”. O variantă la care se mai gândește Becali ar fi Ghencea.

Nu știu dacă o să mă duc să joc pe Ghencea, trebuie să-mi facă un preț bun ca să mă duc să joc acolo. Am stadionul ”Tineretului” Arcul de Triumf, o să mă duc să joc acolo. Ce îmi trebuie mai mult? La meciurile cu echipe mici am nevoie de 10 – 15 mii de locuri.

Nu-mi trebuie mai mult, iar partidele importante le joc pe Arena Națională. Acum să vedem, cine îmi face un preț mai bun acolo joc. Ei trebuie să facă bani cu Ghencea și trebuie să-mi facă ofertă ca să mă duc acolo, să-mi facă ei mie”, a spus Becali pentru digisport.ro.