Conform spynews.ro, „ginerele latifundiarului nu a învățat nimic” de la socrul său.

Jurnaliştii site-ului mai sus amintit l-au surprins pe cel poreclit Prințișorul din Dobroești în ipostaze nu tocmai onorante pentru el.

Paparazzii spynews.ro l-au surprins pe Mihai într-un mod de care Gigi Becali nu ar fi mândru. „Dând dovadă de responsabilitate, Prințișorul din Dobroești și-a dus soția la bancă și a parcat mașina la capătul străzii, timp în care a așteptat ca Teodora să-și termine treaba.

Destul de nervos, ginerele latifundiarului din Pipera este surprins în timp ce are o discuție aprinsă la telefon, făcând gesturi din mâini și fiind vizibil deranjat de situație.

La un moment dat, în timpul convorbirii telefonice, tânărul a recurs la un gest de-a dreptul dezgustător. A deschis ușa bolidului de lux și a început să scuipe pe jos, după care și-a continuat discuția. Dacă așa o s-o înveți și pe cea mică, măi Mihăiță.. e clar”, arată sursa citată.

N-a fost tot. În trafic, Mihai a depășit coloana de mașini și nu a mai ținut cont că se află pe linia de tramvai. Când a prins roşu la, doi cerșetori au apărut lângă maşina lui şi i-au ceruit bani, dar i-a refuzat nervos, dovadă şi reacţia nevoiaşilor. U

n semn că milostenia lui Gigi Becali nu s-a transmis încă şi la cel care ste căsătorit cu fiica sa, Teodora.