Gigi Becali a dezvăluit de ce nu mai poate lucra cu Anamaria Prodan. Scandalul transferului lui Dennis Man la Parma atinge noi culmi.

Gigi Becali le-a cerut unor jucători de la FCSB să renunţe la contractul de reprezentare cu Anamaria Prodan. Astfel, cea care este agent FIFA a reacţionat jignindu-l pe latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu mai poate lucra cu Anamaria Prodan

„Când cineva te jignește, mai poți să colaborezi? Nu. Dar, nu mai vreau să vorbesc. Eu le-am spus jucătorilor că nu mai trebuie să aibă de a face cu Anamaria Prodan, da?

Asta e politica de la FCSB și trebuie respectată de toată lumea”, a spus Gigi Becali luni, la digisport.ro. Cu privire la acest aspect, Anamaria Prodan se gândește să-şi caute dreptatea în instanţă.

„O să vedem, dacă o să mă acționeze în judecată. Nu mai vreau să vorbesc despre acest subiect”, a completat Becali. Ce spusese cea care a pierdut o sumă importantă din cauză că a fost „sărită” în afacerea Dennis Man?

Anamaria Prodan crede că Gigi Becali este amuzant

„Asta că am rămas fără jucătorii FCSB sună ilar. Am contracte foarte bine făcute cu jucătorii de la FCSB. Dacă acești jucători, care sunt obligați de patron, pentru că așa a zis el, că a dat ordin să rezilieze, sunt fricoși și nu au personalitate, atunci să vorbească ei cu Gigi Becali și să plătească el daunele din contracte.

Dacă jucătorii Stelei au curaj și sunt bărbați, atunci ei merg la Gigi Becali și-i spun acestuia frumos: «Noi avem un contract, mergem cu el până la capăt»”, a spus Anamaria Prodan la digisport.ro.

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma s-a făcut pentru 11 milioane euro și bonusuri de două. Mutarea a generat scandalul între Anamaria Prodan –  cea care îl reprezenta pe jucător – şi verii Becali.

Gigi Becali l-a preferat pe vărul său, Giovanni Becali

Gigi Becali l-a preferat pe vărul său, Ioan Becali, fost impresar, sub pretextul că firma acestuia i-a adus o ofertă financiară mai bună. Giovanni Becali şi-a pierdut licenţa de impresar în urma condamnării din dosarul transferurilor şi a declarat că de negocieri s-a ocupat Dragoş Sârbu.

La începutul contrelor, Gigi Becali a declarat că nu va mai face niciodată afaceri cu femeile. A urmat replica agentei FIFA şi conflictul a escaladat.

În plus, Gigi Becali l-a acuzat pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf (căsătorit cu Anamaria Prodan) că ar fi profitat de el după ce fusese închis în penitenciar.

Luni seara, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a comentat disputa: „S-a iscat scandal între impresari la transferul lui Man, dar s-au împăcat verii. Ăsta cred că e punctul culminant.

Ei și-au dat mâna și au realizat cel mai mare transfer din istoria României. Ce era să facă patronul, să dea curs ofertei de 10 milioane sau de 13 milioane? Eu l-am criticat pe Gigi Becali de multe ori, dar aici nu cred că a greșit.

Dennis Man a acceptat să meargă cu Giovanni Becali. Man, sută la sută, și-a dat acceptul pentru a-l alege pe Giovanni. Fiecare om își alege situația cea mai bună, cum e și în acest caz.”

fcsb.ro