Evenimentul Zilei > Actualitate > DRAMĂ pentru Giani din Las Fierbinți. Anunțul TRIST și EMOȚIONANT făcut de Mihai Bobonete
DRAMĂ pentru Giani din Las Fierbinți. Anunțul TRIST și EMOȚIONANT făcut de Mihai Bobonete

DRAMĂ pentru Giani din Las Fierbinți. Anunțul TRIST și EMOȚIONANT făcut de Mihai Bobonete

Actorii din cunoscutul serial Las Fierbinți se confruntă cu o dramă, îndrăgitul Costin Diță, cunoscut ca Giani, anunțând că se confruntă cu probleme de sănătate complicate.

Ceilalți parteneri ai actorului, în frunte cu Mihai Bobonete, au anunțat că vor fi alături de el și au avut un mesaj pentru cei care și-au cumpărat bilete la show-ul de stand up. Actorii au transmis că spectacolele nu vor fi anulate din respect pentru fani. 

"Indragitii actori de comedie Mihai Bobonete, Adrian Vancica si Mihai Rait va asteapta pe 18, 19, 20 decembrie la Sala Palatului cu un show de stand-up memorabil.

Actorul Costi Dita va lipsi din spectacolele din acest an din cauza unor probleme de sanatate care nu ii permit sa fie prezent in fata publicului.

«Imi pare rau ca nu voi putea sa urc pe scena Salii Palatului in acest an. Spectacolele astea imi sunt foarte dragi, energia pe care o primim aici din partea oamenilor nu se compara cu nimic altceva. Intotdeauna am asteptat cu bucurie si emotie luna decembrie si intalnirea cu publicul nostru. Daca nu as fi avut motive intemeiate, nu as fi ratat intalnirea cu voi. Va promit ca dupa ce voi fi bine, ne revedem si ma revansez», a declarat Costi Dita.

«Suntem alaturi de Costi si speram sa se faca bine cat mai repede. Ne cerem scuze in fata publicului nostru si ne dorim sa inteleaga situatia», completeaza Mihai Bobonete.

Pentru al 4-lea an consecutiv, Mihai Bobonete, Adrian Vancica si Mihai Rait va asteapta la Sala Palatului si promit sa va incarce de buna dispozitie.", se arată în comunicatul făcut public de Mihai Bobonete pe internet.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: