Au trecut 17 ani de la tragedie, dar Giani încă are coșmaruri legate de fostul fotbalist. Concurentul de la „Exatlon” a mărturisit că imaginile teribile cu Cătălin Hâldan fără suflare pe teren îl urmăresc până și în vise.

„La ora actuală, la Dinamo nu mai există jucători care să evolueze cu sufletul pentru Dinamo. Pe vremea mea, eu și Cătălin Hâldan, Dumnezeu să-l odihnească, intram ca niște turbați pe teren. Când am ajuns la club, Mister Dinu ne-a spus să dăm totul pentru culorile clubului și să realizăm că am ajuns la o echipă mare”, declara Giani Kiriță conform Cancan.ro. 

Hâldan a fost căpitanul echipei dinamoviste, stingându-se din viață în urma unui atac de cord la 5 octombrie 2000 în timpul unui amical pe stadionul din Oltenița.

A jucat pe postul de mijlocaș, având numărul 11 pe tricou. De la debutul său în Divizia A, pe 2 octombrie 1994, a jucat 138 de meciuri, marcând 6 goluri.

Este supranumit de fani „Unicul Căpitan” datorită devotamentului pe care l-a arătat față de culorile clubului Dinamo. În memoria sa, una din peluzele Stadionului Dinamo a primit denumirea de „Peluza Cătălin Hîldan”, iar tricoul cu numărul 11 a fost retras pentru totdeauna.