Evenimentul Zilei > Actualitate > Ghislaine Maxwell va detona bomba vineri? Politicieni, oameni de afaceri, Casa Regală britanică, stau pe jar
Ghislaine Maxwell va detona bomba vineri? Politicieni, oameni de afaceri, Casa Regală britanică, stau pe jar

Ghislaine Maxwell va detona bomba vineri? Politicieni, oameni de afaceri, Casa Regală britanică, stau pe jar

Ghislaine Maxwell a fost transferată în închisoarea din New York și ar putea să apară în instanță vineri. Toată lumea bună stă pe jar de teamă că va vorbi.

Ghislaine Maxwell este acuzată că ar fi recrutat tinere și le-ar fi obligat să întrețină relații intime cu Jeffrey Epstein și cu asociaţii săi. Ghislaine Maxwell a fost transferată la New York pentru a se confrunta cu acuzațiile de recrutare de fete minore – una dintre ele având doar 14 ani – pentru Jeffrey Epstein.

Maxwell este judecată în Manhattan, dar închisă la închisoarea din Brooklyn

Fostul gardian al închisorii, Cameron Lindsay, a declarat că este „una dintre închisorile cu cele mai multe probleme” din sistemul penitenciar federal.

Procurorii au cerut vineri audierea cauțiunii la New York pentru Ghislaine Maxwell – partenera de încredere a lui Jeffrey Epstein, care este acuzată că ar fi procurat fete minore pentru pedofilul decedat anul trecut în celula sa din închisoarea din New York.

Într-o scrisoare adresată judecătorului Alison Nathan de la Curtea Statelor Unite pentru districtul sudic din New York, procurorul interimar Audrey Strauss a declarat că avocatul Christian Everdell a solicitat audiere vineri, 10 iulie pentru Maxwell, 58 de ani.

Maxwell este acuzată de: de proxenetism și transport de minori pentru fapte sexuale ilegale și două de sperjur , potrivit rechizitoriului procurorilor federali din New York.

Epstein, de asemenea, aștepta procesul pentru acuzațiile de proxenetism, când a fost găsit spânzurat într-o aparentă sinucidere în timp ce se afla în închisoarea din New York, în august. Pedofilul miliardar avea 66 de ani.

La rândul său Ghislaine a fost acuzată de trei femei spunând că au fost recrutate şi instruite pentru a efectua masaje speciale și apoi să întreţină relaţii intimie cu Epstein și asociații săi.

Prințul Andrew, şefi de state, oameni de afaceri cunoscuţi au motive să nu doarmă liniştiţi

Virginia Giuffre (fosta Virginia Roberts), una dintre presupusele victime ale lui Epstein, a susținut într-un proces civil că Maxwell a „recrutat-o” pentru Epstein şi a fost forțată să întreţină relaţii intime cu miliardarul și prietenii săi puternici, inclusiv Prințul Andrew, Duce de York.

Giuffre susține în plângerea sa că Maxwell, singurul inculpat din proces și fiica magnatului englez Robert Maxwell, a recrutat în mod regulat fete minore pentru Epstein. Giuffre mai susține că Maxwell a antrenat-o în cele din urmă cum să facă „masaje speciale” lui Epstein, care a implicat şi acte sexuale….adică prostituție.

Potrivit Politico, deși multe persoane au susținut că Maxwell a participat la presupusele crime ale lui Epstein, Maxwell nu a fost niciodată acuzată penal până acum. Procesul va fi cu sigurnaţă unul răsunător deoarece implică o serie de oameni puternici şi bogaţi care au avut relaţii de prietenie cu pedofilul Epstein.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: