Celebrul fotbalist lusitan a decis să își transforme lanțul hotelier din Portugalia în spitale menite a-i ajuta pe toți cei care s-au infectat cu virusul Covid-19.

Cristiano Ronaldo a anunțat că aceste tratamente vor fi gratuite, urmând ca el să-i plătească pe medici și restul staff-ului medical.

În prezent, Cristiano Ronaldo se află în carantină, în Portugalia, alături de familia sa, la reședința din Funchal (Madeira).

Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie.

Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese.

Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a fost mesajul postat starul portughez.