Evenimentul Zilei > Politica > Gafele Vioricăi Dăncilă, sursă nelimitată de umor. Ce a putut să zică de data aceasta
Gafele Vioricăi Dăncilă, sursă nelimitată de umor. Ce a putut să zică de data aceasta

Gafele Vioricăi Dăncilă, sursă nelimitată de umor. Ce a putut să zică de data aceasta

Premierul României, Viorica Dăncilă, s-a aflat, vineri, la Târgu Ocna pentru a verifica stadiul lucrărilor de regularizare a albiei râului Slănic.

Gafele pentru care este celebră nu au lipsit din discursul premierului. Dăncilă a afirmat că „ne-am trezit dintr-o dată cu țara cu mii de calamități, cu multe aluviuni și cu multe probleme create datorită intemperii vremii”.

Alte sintagme care i-au dat bătăi de cap premierului: „vrem să mergem mai mult pe prevenire și mai puțin pe înlăturarea dezastrelor produse de calamități” ; „să nu uităm, după decembrie vremea nu știm cum va fi” ; „am fost aici când calamităţile au provocat atâtea neajunsuri, atâtea dezastre” ; „am văzut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea”, potrivit G4Media.ro

Cea mai mediatizată gafă a premierului din ultimul timp a fost făcută în timpul discuțiilor cu europarlamentarii din grupul Socialiștilor și Democraților, la Strasbourg. Dăncilă a spus „protestanți” în loc de „protestatari”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: