Evenimentul Zilei > Politica > Gafele se țin lanț de Dan Barna. A încercat să repare greșeala, însă fără succes. Ce a spus despre prima medalie de la Tokyo. FOTO
Gafele se țin lanț de Dan Barna. A încercat să repare greșeala, însă fără succes. Ce a spus despre prima medalie de la Tokyo. FOTO

Gafele se țin lanț de Dan Barna. A încercat să repare greșeala, însă fără succes. Ce a spus despre prima medalie de la Tokyo. FOTO

Vicepremierul României, Dan Barna, a comis-o din nou. Deși a încercat să-și repare greșeala, eroarea a fost salvată sub forma unei capturi de ecran care nu-i face cinste deloc oficialului.

Scrimera română Ana-Maria Popescu, în vârstă de 36 de ani, a cucerit medalia de argint în proba individuală feminină de spadă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, sâmbătă. Cu această ocazie, vicepremierul Dan Barna nu a ratat ocazia de a gafa – din nou. Oficialul a postat repede, repede un mesaj pe Facebook și a greșit proba. În loc de spadă, Barna a făcut referire la sabie.

Gafele lui Barna rămân scrise în istorie. Cum s-a făcut, din nou, de râs

Vicepremierul Dan Barna s-a grăbit să posteze pe Facebook un mesaj despre medalia câștigată de Ana Maria Popescu, însă a încurcat proba. În loc de spadă, oficialul a vorbit despre o altă competiție.

„A început Olimpiada.

Prima medalie pentru România la această Olimpiadă ne-a fost adusă astăzi, la sabie de multipla campioană olimpică, mondială și europenă Ana Maria Popescu. Este o medalia de argint cât una de aur nobil prin suferința și ambiția și perseveranța și îndărătnicia cu care Ana Maria a construit și a parcurs drumul spre ea.

Am urmărit astăzi fiecare tușă a drumului parcurs de Ana spre o finală dramatică terminată 10-10 și decisă în minutul de extratime prin tușa de aur. Ana Maria Popescu dialogul menționat va exista. Felicitări, respect și admirație”, a fost mesajul lui Dan Barna, înainte de editare.

Cum a încercat Dan Barna să-și repare greșeala

Vicepremierul a realizat că a comis o eroare gravă – sau poate că cineva a ținut să-i atragă atenția – și a încercat să-și acopere greșeala. Aceasta, însă, a rămas bine capturată de persoanele care au realizat screenshot-uri ale mesajului de pe Facebook.

Pe lângă faptul că a încurcat proba, vicepremierul Dan Barna a realizat și de greșeli de exprimare, dar și de punctuație.

Ghinionul stă lipit de Barna

Nu e prima dată când Dan Barna o comite. În campania electorală pentru Prezidențiale din anul 2019, vicepremierul a fost filmat în timp ce îl întreba pe marele Emeric Jenei dacă dorește un autograf.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, în timpul Euro 2020, vicepremierul a spus că „Luis Figo a fost idolul copilăriei sale”, însă diferența de vârstă dintre cei doi este de doar trei ani.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: