Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea declară război lui Clotilde Armand: „Am depus plângere prealabilă”
Gabriela Firea declară război lui Clotilde Armand: „Am depus plângere prealabilă”

Gabriela Firea declară război lui Clotilde Armand: „Am depus plângere prealabilă”

Gabriela Firea declară război lui Clotilde Armand. Fostul Primar General a anunţat că a depus plângere prealabilă la Prefectura Capitalei.
Gabriela Firea declară război lui Clotilde Armand. Fostul Primar General a anunţat că a depus plângere prealabilă la Prefectura Capitalei.
„Am depus la Prefectura Capitalei plângere prealabilă pentru revocarea Hotărârii consilierilor PNL, USR – Plus, PMP. La iniţiativa noului primar al Sectorului 1.  Un om politic iresponsabil, fără milă de oameni, de a tăia finanţarea a 4 mari si importante spitale.
Nu ne oprim aici
După audienţa de azi, la prefectul Municipiului Bucureşti, în funcţie de răspuns, îi vom apăra pe cetăţenii care au nevoie sa fie diagnosticaţi şi trataţi la aceste spitale şi în contencios – administrativ, la Tribunalul Bucureşti. Oamenii politici fără pic responsabilitate trebuie să fie sanctionaţi”, a scris Gabriela Firea, miercuri, pe Facebook.

Gabriela Firea declară război lui Clotilde Armand

„Nu ne oprim aici!”, a anunțat fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea. Precizând că va apela și la Justiție dacă prefectul nu va da un răspuns favorabil plângerii formulate.
Gabriela Firea continuă într-o altă postare: „Am discutat cu prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, despre situația în care au fost aduse cele 4 mari spitale bucureștene rămase fără finanțarea de la sectorul 1 printr-un proiect inițiat chiar de primarul acestui sector și votat de majoritatea PNL USR Plus”, mai scrie fostul primar General.

Gabriela Firea: PNL USR PLUS PMP nu a catadicsit să vină la ședință

„PSD București este hotârât să nu lase lucrurile așa cum își dorește Clotilde Armand. Şi face tot ce este necesar pentru a le îndrepta. Aceste 4 spitale sunt vitale pentru noi toți și sunt printre lucrurile cu care se mândrește Capitala.
Consilierii PSD de la Sectorul 1 au depus luni un proiect de hotărâre prin care se solicită revocarea celui care lasă spitalele pe cont propriu, iar majoritatea PNL USR PLUS PMP nu a catadicsit să vină la ședință. Așa își respectă promisiunile făcute cetățenilor.
Vă garantez că nici eu, nici colegii mei, nu ne vom opri”, a concluzioanat Gabriela Firea pe contul persoanl de Facebook.