Funzăverde, numit vicepreședinte la PNL. Nu toți liberalii sunt fericiți de noul coleg

Funzăverde, numit vicepreședinte la PNL. Nu toți liberalii sunt fericiți de noul coleg

Biroul Permanent al PNL a votat, azi, cu doar două abțineri, numirea lui Sorin Frunzăverde în funcția de vicepreședinte al formațiunii liberale și va avea responsabil cu relațiile internaționale ale partidului.

Cele două abțineri au venit din partea lui Radu Câmpeanu, fostul președinte al PNL și a lui Vlad Moisescu, liderul PNL București, ne-au declarat surse din PNL. Preşedintele PNL a anunţat că Sorin Frunzăverde este “liberal cu acte în regulă” al Organizaţiei PNL Caraş-Severin.  El a precizat că Biroul Politic Central a acceptat în unanimitate ca acesta să devină vicepreşedinte al formaţiunii.

“Am cerut un acord de principiu BPC ca domnul Frunzăverde, în cadrul congresului extraordinar, să fie propus, practic cooptat, ca vicepreşedinte al partidului. Această propunere pe care am făcut-o a întrunit votul unanim al colegilor din BPC”, a declarat Antonescu. Liderul PNL a adăugat că nu a existat în BPC nicio nemulțumire privind venirea lui Frunzăverde, ca nou membru de partid, direct în funcția de vicepreședinte. “A fost un vot unanim, discuțiile de aici au arătat că toată lumea salută decizia domnului Frunzăverde și nu am constatat să existe o nemulțumire. E adevărat că Frunzăverde e nou în PNL, dar toată lumea a socotit că este un lucru normal (...) președinții de CJ ai PNL sunt toți vicepreședinți în PNL, deci este o echivalare a funcției”, a explicat Antonescu. Validarea lui Sorin Frunzăverde ca vicepreședinte PNL va avea loc sâmbătă la Congresul formațiunii liberale. Sorin Frunzăverde a demisionat sâmbătă din PDL și azi a renunțat și la funcția de președinte al CJ Caraș-Severin.

CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • ANALIZĂ EVZ. Frunzăverde,explicaţia unei demisii neaşteptate
  • Sebastian Lăzăroiu, declaraţie-şoc: "Frunzăverde e un gunoi.Negocia pe sub masă cu PSD şi PNL"
    • Lăzăroiu: Frunzăverde e pe cale să fie înhăţat de justiţie. S-a refugiat în Opoziţie ca să arate că e persecutat
  • Adriean Videanu: Frunzăverde poate fi partenerul PDL în PNL
  • Blaga: "Frunzăverde a fost important în PDL. Până la a-l face în fel şi chip este un drum lung".
  • Frunzăverde s-a dus la Blejnar cu o "rugăminte"
  • "Statul poliţienesc", spaima lui Frunzăverde
  • Frunzăverde explică plecarea din PDL: "Ne e frică să mai vorbim la telefon"
  • Frunzăverde în gazeta lui Voiculescu: De la exponent al "mafiei PDL" la "voce clară şi minte lucidă"