Evenimentul Zilei > Actualitate > FUEGO dezvăluie cum a ajuns să pună umărul la construcția BUSTULUI lui IURIE DARIE: „NU trebuie să vorbești despre asta!”
FUEGO dezvăluie cum a ajuns să pună umărul la construcția BUSTULUI lui IURIE DARIE: „NU trebuie să vorbești despre asta!”

FUEGO dezvăluie cum a ajuns să pună umărul la construcția BUSTULUI lui IURIE DARIE: „NU trebuie să vorbești despre asta!”

La patru ani de la dispariția lui Iurie Darie, Anca Pandrea a reușit să își îndeplinească dorința de a-i ridica regretatului actor un bust, pe care l-a așezat chiar la mormântul acestuia.

În ajutorul actriței a venit și celebrul interpret Fuego, care le-a mărturisit reporterilor Libertatea cum a ajuns să contribuie la realizarea bustului sculptat de Constantin Sinescu.

(Sursă foto: Libertatea)

”Eu m-am oferit să o ajut, după ce am văzut-o pe Anca Pandrea la televizor că are nevoie de sprijin pentru a ridica acel bust. Așa cum am donat banii câștigați din vânzarea tablourilor mele unora dintre artiștii care aveau nevoie de ajutor financiar, o parte dintre ei s-au dus în realizarea acestei lucrări”, a spus Fuego pentru Libertatea.

Statueta a fost dezvelită de Anca Pandrea, cu ocazia parastasului la împlinirea a patru ani de la trecerea în neființă a iubirii vieții sale.

Cântărețul a evitat să aducă detalii despre gestul făcut, preferând ca totul să fie confidențial.”Atunci când faci un bine nu trebuie să și vorbești despre asta”, a completat Fuego.

”Sunt fericit că ajutăm marii artiști ai României, dar și să influențăm pe cei mai tineri. L-am apreciat și iubit întotdeauna pe actorul Iurie Darie, atât în teatru, cât și în rolurile din film”, a adăugat Fuego, lângă mormântul actorului.