Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Cât de mult s-a schimbat Ioana Maria Moldovan de când a devenit mamă. „Totul se învârte în jurul lui Andrei”
Cât de mult s-a schimbat Ioana Maria Moldovan de când a devenit mamă. „Totul se învârte în jurul lui Andrei”

Cât de mult s-a schimbat Ioana Maria Moldovan de când a devenit mamă. „Totul se învârte în jurul lui Andrei”

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea știrilor de noapte de la Prima Tv, și-a dorit enorm un copil, iar din momentul în care Andrei a venit în viața ei recunoaște că totul se învârte în jurul lui. Știrista s-a schimbat complet, mai mult decât își imagina vreodată.

Pentru ea și soțul ei, de aproape 4 ani, în fiecare zi este un prilej de sărbătoare, căci fiul lor le luminează casa și le aduce bucurie.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/10

„Din 13 ianuarie 2018, zi cu mare noroc pentru noi, de când minunea Andrei-Ioan a venit pe lume, nu doar Sărbătorile s-au schimbat ci întreaga noastră viață. Totul se învârte în jurul lui Andrei. Orice pas pe care îl facem e pentru el, cu gândul la el. În curând va împlini patru ani, stau și mă întreb când au zburat anii. Pentru că felul în care au trecut știm sigur, au fost anii cei mai frumoși, plini de bucurii, întrebări, temeri, descoperiri, au fost ani pe care i-am trăit intens”, a povestit Ioana Maria Moldovan pentru Evenimentul Zilei.

Deși tot Universul lor se învârte în jurul copilului, prezentatoarea știrilor Focus ne-a mărturisit că încearcă să fie un părinte echilibrat, care să nu-și răsfețe mai mult decât este nevoie fiul.

„Noi ne dorim, încercăm și învățăm zi de zi să fim părinți echilibrați nu doar din punct de vedere al jucăriilor, ci din toate punctele de vedere. Însă nu e ușor deloc. „Meseria” de părinte pe cât e de frumoasă pe atât e de grea. Uneori reușim să fim echilibrați și să nu cedăm rugăminților lui Andrei, alteori pur și simplu cu un zâmbet, un „te log” spun în felul lui, un pupic cu „sclipici” ne înmoaie inima și cedăm. E greu să rămâi pe poziții în fața unui copil capricorn, dar totuși avem o limită peste care nu trecem. Așadar, sub brad a găsit la fel ca anii trecuți câteva dintre jucăriile pe care le dorea, cărți, dulciuri. Moșul a ales din lista lungă pe care i-a pus-o în scrisoare Andrei. Norocul minunii e că Moșul vine în mai multe locuri și peste tot îi va lăsa un cadou”, ne-a mai povestit amuzată știrista.

Nici de Revelion nu poate sta departe de fiul ei

Chiar dacă Andrei-Ioan a mai crescut și este la vârsta la care vrea să meargă în vizită la bunici, Ioana și soțul ei nu pot sta prea mult departe de cel mic, astfel că, în noaptea dintre ani preferă să nu meargă nicăeri, ci să facă Revelionul toți 3 împreună.

„Noi nu ne luăm pauză niciodată. Suntem părinți cu normă întreagă. Doar din când în când, Andrei pleacă la Târgu-Mureș, câte o săptămână. Dar de când a început grădinița, merge numai în vacanțe. Așadar, de Revelion vom fi împreună…trecem în noul an împreună”, a mai povestit Ioana Maria Moldovan pentru EVZ.