Evenimentul Zilei > Actualitate > Fostul director de la Transelectrica a fost condamnat. Acuzația: Falsificarea diplomei
Fostul director de la Transelectrica a fost condamnat. Acuzația: Falsificarea diplomei

Fostul director de la Transelectrica a fost condamnat. Acuzația: Falsificarea diplomei

O instanță de judecată l-a condamnat pe fostul șef Transelectrica Marius Dănuţ Caraşol la 2 ani și 8 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat că a folosit documente false pentru angajarea în companie.

Caraşol a fost trimis în judecată în decembrie 2019. În CV, Carașol menționase că a absolvit studiile superioare în cadrul Politehnicii București, ceea ce s-a dovedit a fi fals.

În realitate, el a fost înscris la facultate, dar nu a finalizat studiile, așa cum au confirmat chiar reprezentanții Universității Politehnica.

„La solicitarea mass-media, comunicăm faptul că diploma cu seria D, nr. 0286614, din 2005, nu a fost eliberată de Universitatea Politehnică din București (UPB), Facultatea de Electronică. Persoana menționată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”, a precizat atunci instituția de învățământ superior, potrivit europafm.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: