Evenimentul Zilei > Monden > Fosta iubită a prințului Harry e consecventă. Are nuntă cu Harry
Fosta iubită a prințului Harry e consecventă. Are nuntă cu Harry

Fosta iubită a prințului Harry e consecventă. Are nuntă cu Harry

Cressida Bonas, fosta iubită a Prințului Harry înainte de Meghan Markle, se căsătorește cu Harry Wentworth-Stanley, care conduce organizația pentru promovarea sănătății mentale ”James’ Place”. Nunta era planificată anul acesta însă, din cauza pandemiei, cei doi au fost nevoiți să o amâne.

Meghan Markle nu a fost singura iubire a Prințului Harry. Cressida Bonas, fosta iubită a Ducelui de Sussex, a vorbit despre momentul în care s-a produs despărțirea dintre ei doi, în cadrul unui interviu acordat publicației Daily Telegraph. De asemenea, aceasta și-a promovat și noul său show, White House Farm.

Cressida Bonas și Prințul Harry au avut o relație timp de doi ani de zile. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Prințesei Eugenie în 2012. După despărțirea din anul 2014, Cressinda Bonas s-a concentrat pe partea profesională a vieții ei. Ba chiar a și fost invitată la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, scrie b1.ro.

Fosta iubită a Ducelui de Sussex a declarat că i-a fost extrem de greu să facă față întregii atenții pe care i-o acorda presa atunci când avea o relația cu Harry. De asemenea, nu suporta că tabloidele o numeau o „IT girl”, potrivit Elle.

„Eu cred că termenii de genul acela sunt foarte limitați. Cred că lucrez foarte, foarte mult, iubesc ceea ce fac și sper că acest rol le-a dovedit oamenilor ceea ce pot face și ce-mi doresc să fac de acum înainte, fără a fi închisă într-o cutie”, a declarat aceasta.

Referitor la despărțirea sa de Prințul Harry, acesteia i-a fost greu să nu fie apreciată pentru cine era ea cu adevărat.

„Cressidei i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu idea de-a fi în centrul atenției doar pentru că era iubita Prințului Harry – și nu pentru că era ea însăși”, a precizat o sursă pentru revista People.

„Cressida este foarte discretă, dulce și cu capul pe umeri. Nu vorbea deloc despre Harry. Nu era deloc așa”, a mai declarat o fostă colegă de dans de-ale Cressida Bonas.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE