Fost concurent "X Factor", despre iubita lui: "Am zis să o f** şi eu odată"

Fost concurent "X Factor", despre iubita lui: "Am zis să o f** şi eu odată"

Iulian Vasile, finalist în primul sezon al "X Factor", spune că relaţia sentimentală cu iubita lui a început ca o aventură, scrie CanCan.

Iulian Vasile (34 de ani) şi Gabriela (40 de ani) au o relaţie sentimentală care a debutat pe vremea emisiunii. "Eu l-am remarcat încă din reclama pentru emisiune. Mi-a plăcut de el şi m-am dus pe 1 ianuarie la Gală. Eu sunt prietenă cu Mihaela de la Class şi cu Crina Mardare şi le-am pus şi pe ele să-i spună că îmi place de el. I-am dat o carte de vizită, dar au trecut câteva zile bune până m-a sunat", povesteşe Gabriela, inginer horticultor. "Eu nici nu vroiam să aud. Îmi tot zicea Crina că mă place o fată, eu îi ziceam să mă lase în pace. Până la urmă, am zis să o sun, m-am gândit că o f** şi eu odată, scuzaţi-mi expresia. Nu i-a venit să creadă că sunt eu la telefon şi am invitat-o la un concert. Până la spectacol, eu nu i-am mai dat niciun semn şi ea mi-a trimis mesaj "sună-mă" şi atunci mi-am dat seama că nu mai are credit. Mi s-a facut milă, i-am încărcat cartela şi, de atunci, n-am mai scăpat de ea. Suntem împreună de şase luni şi jumătate. Ne dorim şi un copil, dar încă n-a fost să fie", povesteşte Iulian Vasile.

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/AsYZiH2AH5o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News