Evenimentul ZileiJustitieFost Avocat al Poporului atrage atenția: vaccinul este experimental. Judecătoarea României la CEDO, despre obligativitatea vaccinării anti-Covid

Fost Avocat al Poporului atrage atenția: vaccinul este experimental. Judecătoarea României la CEDO, despre obligativitatea vaccinării anti-Covid

Fost Avocat al Poporului atrage atenția: vaccinul este experimental. Judecătoarea României la CEDO, despre obligativitatea vaccinării anti-Covid
Judecătoarea României la CEDO infirmă informațiile potrivit cărora vaccinul anti-coronavirus ar putea avea caracter obligatoriu. Potrivit Iuliei Motoc, comunicarea în cauză reprezintă doar o speculație. În același spirit, fostul Avocat al Poporului Iancu Gheorghe, judecător la Curtea Supremă, atrage atenția asupra faptului că vaccinul este experimental.

EvZ a scris, ieri, despre cum CEDO, sesizată de părinţii unor copii cărora li s-a refuzat înscrierea la grădiniţă în Republica Cehă pentru că nu erau vaccinaţi, consideră că vaccinarea obligatorie este „necesară într-o societate democratică”.

CEDO a considerat că vaccinarea obligatorie a copiilor în Republica Cehă cu un vaccin nonavalent (împotriva a nouă boli, printre care difterie, tetanos, poliomielită) nu constituie o încălcare a dispoziţiilor Convenţiei Europene a Drepturilor Omului cu privire la “dreptul la respectarea vieţii private”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Politica de vaccinare urmăreşte obiective legitime de protejare a sănătăţii, precum şi a drepturilor celuilalt, prin faptul că îi protejează atât pe cei care primesc vaccinurile respective, cât şi pe cei care nu se pot vaccina din motive medicale”, a subliniat CEDO.

Iulia Motoc infirmă zvonurile

Judecătoarea României la CEDO, Iulia Motoc, a infirmat informațiile vehiculate în spațiul public privind obligativitatea vaccinări anti-coronavirus. Potrivit acesteia, comunicarea privind acest aspect reprezintă doar o speculație. 

“Multe speculații în legătură cu această hotărâre privind vaccinarea a CEDO. Deocamdată speculații ale doctrinei mai întâi franceze, în sensul că ar putea fi aplicată la COVID, preluată apoi în mediile românești. Repet, sunt pure speculații că CEDO ar putea considera vaccinarea împotriva COVID obligatorie în conformitate cu Convenția, având în vedere factorii care sunt diferiți”, a scris pe Facebook judecătoarea Iulia Motoc. 

Vaccinul este experimental. “Pentru bani, sunt în stare să omoare un popor”

Iancu Gheorghe, fost Avocat al Poporului și judecător la Curtea Supremă, susține că autoritățile nu pot introduce măsura obligativității vaccinării anti-coronavirus, dat fiind faptul că serurile sunt experimentale. Juristul subliniază că vaccinul potrivit este cel al profesorului universitar doctor  Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale din România și coordonatorul Centrului OncoGen din Timișoara. 

“Aduc aminte că acest vaccin, care nu este cel științific, este experimental. Nu poate fi obligatoriu. Este experimental. Toamna trecută au fost alese câteva țări în care să se introducă vaccinul pentru experiment. Din acest motiv, oamenii mor sau au tot felul de efecte secundare. Este un vaccin experimental, nu definitiv.

De precizat este că vaccinul serios este unul singur în lume, făcut de profesorul universitar Păunescu de la Timișoara. El merge pe următorul mecanism, care este foarte important: acționarea pentru întărirea celulei, nu distrugerea virusului. Vaccinurile actuale se focusează pe distrugerea virusului – sunt experimentale. Americanii au fost de acord că vaccinul care întărește celula este cel esențial. Ce face acest vaccin? Hrănește componența celulei și o întărește față de virus, iar neputând intra ca să schimbe componența celulei, virusul moare. În situația în care noi acționăm asupra virusului, el e distrus în organism pentru o anumită perioadă, dar intră altul. Și atunci ce facem – ne vaccinăm din trei în trei luni?”, a declarat fostul Avocat al Poporului Iancu Gheorghe. 

Juristul este de părere că autoritățile nu vor introduce măsura obligativității vaccinării anti-Covid-19.  “Nu cred că se va introduce obligativitatea vaccinării anti-coronavirus. Este experimental – repet pentru a cincea oară. Nu este definitiv. Să ne aducem aminte că prin august-septembrie s-a cerut României să aducă vaccinuri ca să le experimenteze. S-au livrat și în țările nordice, Germania, Austria și altele. Prin urmare, ei nu pot să mă oblige să mă vaccinez. 

Când va apărea vaccinul profesorului Păunescu de la Timișoara, mă voi vaccina, pentru că acela este ca vaccinul anti-polio, de exemplu, pentru toată viața. Așa va trebui să fie și vaccinul împotriva gripei în cauză. 

El va dura 17 ani și va fi făcut în Germania de către Păunescu. În loc să-l producem noi, aici, gratuit, l-am trimis pe Păunescu în Germania și am luat vaccinurile experimentale care se fac la toată lumea. Ce mizerie ordinară! 

Eu, ca jurist, îmi dau seama că asta este o afacere, nu este altceva. Probabil că această afacere va ieși la iveală și vor intra în pușcărie toți cei care behăie pe la televizor și pe la radio, inclusiv cei de la Institutul Balș. 

Este incredibil ce se întâmplă! Când i s-au umflat picioarele unei femei din cauza vaccinurilor experimentale, se spunea că nu este nicio problemă, astea sunt efecte secundare. Păi la anti-polio sunt efecte secundare? E strigător la cer! Pentru bani, sunt în stare să omoare un popor”, a afirmat fostul Avocat al Poporului, Iancu Gheorghe. 


Accesează: