Controalele  au fost coordonate de directorul general al ANPC, Paul Anghel. Rezultatele au fost “halucinante”. Inpectorii au găsit munți de carne ținută în pungi la temperaturi de aproape 30 de grade, carne de mici expirată din luna martie, mâncare gătită de câteva zile și servită de proaspătă, resturi de carne gătită adunate de la mese și strânse pentru a fi folosite la pizza, mizerie în bucătărie, pe jos și pe pereți, cabluri electrice neprotejate.

La o terasă cu bucătăria murdară și pereții coșcoviți, la loc de cinste, într-un congelator, comisarii OPC au descoperit o rață cu pene.Cârciumarul le-a spus că nu este pentru consum. Cea mai periculoasă descoperire a fost făcută la o terasă din zona Faleză Cazinou, unde, potrivit lui Paul Anghel, “se ofereau gratuit mostre de sucuri, in principal copiilor îndemnând totodata părinții să cumpere un produs fresh natural”. 

In depozit însă nici urmă de fructe ci doar foarte multe bidoane vechi, "expirate" unele chiar de câteva luni cu siropuri concentrat cu diverse arome și culori. “Aditivul alimentar aflat in compoziția siropului E133 este un aditiv alimentar periculos ce este interzis în peste 10 tari din Uniunea Europeană”, spune Paul Anghel. În urma controlului cinci terase au fost închise până la remedierea deficiențelor iar  majoritatea  unităților au fost amendate.