Medicii i-au recomandat lui Florin Salam să se opereze urgent, potrivit cancan.ro. Florin Salam a primit un ultimatum de la medici, și anume să se opereze de urgență, după ce celebrul manelist și-a făcut analizele medicale.

Florin Salam, în vârstă de 39 de ani, a fost programat pentru o operație urgentă, informația fiind dezvăluită de surse din anturajul manelistului.

Florin Salam va trebui să se opereze după ce acum o luna a fost internat în secret la o clinică din Viena. Pentru operație, Salam va merge tot într-o clinică din capitala Austriei.

Starea manelistului s-ar fi agravat în ultima vreme pe fondul oboselii și al unui stil de viață dezorganizat, susțin surse citate de wowbiz.ro.

Florin Salam s-a întors de la Viena în București pentru a participa la petrecerea organizată în cinstea celei mai mari fetițe pe care o are cu Roxana Dobre, Jacqueline Maria. Micuța a împlinit 4 ani pe dată de 3 septembrie iar părinții i-au organizat o petrecere pe cinste.

Oficial, manelistul a anunțat că se află în pauză vocală dar informațiile legate de starea sa de sănătate nu au putut fi ținute in secret, Roxana Dobre fiind cea care a făcut indirect anunțul despre această schimbare din familia lor.

Celebrul manelist și partenera lui de viață au trei copii împreună: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ştefan. Din căsătoria anterioară, cu Fănica, artistul are alți doi copii: Betty și Danny.