Câți bani cere Florin Ristei pentru un concert. Suma nu e deloc mică

Câți bani cere Florin Ristei pentru un concert. Suma nu e deloc mică Sursa: Florin Ristei/ Instagram

Florin Ristei a intrat în industria muzicală încă din tinerețe și a făcut ravagii cu melodia „Dana”. În urmă cu 11 ani, artistul a câștigat X Factor România, sezonul 3. Apoi, el a devenit jurat în emisiunea de la Antena 1. Acesta a scos numeroase hituri și are concerte în toată țara.

Câți bani cere Florin Ristei pentru un concert

Recent, el a spus că tariful pentru a susține un moment artistic de o oră se ridică la câteva mii de euro. Cere 8.500 de euro pentru un concert de 60 de minute. El împarte banii cu ceilalți 10 artiști din trupa lui.

„Speak: Tu ai foarte mulți bani. Ristei: Foarte mulți bani? Comparativ cu mama, cu cine? Speak: Cu multă lume. Vă zic eu cât ia el pentru un concert și faceți voi calculele. Uite și ce are la mână… Ristei: Cât iau pe un concert?! 8.500 de euro cel puțin. Am 10 oameni. Iau 8.500 de euro pe o oră de cântat. Asta direct prin mine, pentru că nu mă vinde nimeni altcineva. Dacă auziți vreodată prețuri din altă parte, să ne sunați, că e mai ieftin”, a fost dialogul dintre Speak și Ristei.

Detalii mai puțin știute despre Florin Ristei

Florin Ristei, pe numele său complet Traian Florin Ristei, s-a născut la data de 29 august 1987 în Galați, România, și are vârsta de 36 de ani. Acesta este cunoscut ca muzician și prezentator de televiziune român. În anul 2003, acesta a absolvit Școala Populară de Arte, specializarea Canto, în orașul său natal Galați. Pe lângă aceasta, a studiat vioara și pianul în mod privat, evidențiindu-se în lumea muzicală la vârsta de 13 ani, când a devenit solist al trupei Amici.

Ne puteți urmări și pe Google News
Florin Ristei și Naomi Hedman

Sursă Instagram

Succes formidabil în televiziune

După ce a câștigat X Factor, Ristei a continuat să facă parte din echipa Antenei 1. El a participat la emisiunea muzicală „Te cunosc de undeva”, a co-prezentat o emisiune matinală alături de Diana Munteanu, și în prezent, îndeplinește rolul de jurat în competiția X-Factor. Pe lângă acestea, face parte din echipa matinalului de la Antena 1 și este prezent zilnic în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.