Florin Răducioiu, în lacrimi după meciul Generației de aur: Nu știu când au trecut acești ani

Florin Răducioiu, în lacrimi după meciul Generației de aur: Nu știu când au trecut acești ani Florin Răducioiu. Sursa foto: Eduard Vinatoru / Mediafax Foto

Fostul atacant al echipei naționale Florin Răducioiu a fost foarte emoționat după meciul de retragere al Generaţiei de Aur, de pe Arena Naţională. El a declarat că a plâns când a văzut că oamenii nu i-au uitat după atâția ani și că va ține minte mereu această seară.

Florin Răducioiu, în lacrimi după meciul Generației de Aur

„A fost o seară de neuitat, am întâlnit acești băieți minunați cu care am avut onoarea să joc, cuvintele sunt de prisos. Sunt foarte copleşit şi emoţionat, am mai băut şi puţină şampanie. Îmi pare rău că nu am dat gol, dar nu asta era cel mai important, ci acest omagiu al acestor oameni. Am plâns de emoţii. Noi rămânem un punct de reper, am fost foarte copleşit să văd stadionul tot în galben după aproape trei decenii. Nu știu când au trecut acești ani, s-au întâmplat atâtea lucruri, dar faptul că aceşti oameni ne iubesc după atâta timp este o formă de respect incredibilă. Iată că după 30 de ani rămânem o generație de neuitat, trebuie să ştim ce s-a întâmplat în trecut pentru a şti ce se întâmplă în prezent”, a declarat Răducioiu.

Florin Răducioiu

Sursa foto: Florin Răducioiu / Facebook

Omagiu pentru Daniel Prodan

Răducioiu a mai spus că Generația de Aur nu l-a uitat pe fostul lor coleg Daniel Prodan, decedat în 2016, şi căruia i s-a adus un omagiu cu ocazia meciului de retragere organizat sâmbătă seara. El a declarat că fiul lui Daniel Prodan a fost la meci și că asta a contat enorm.

Generația de Aur, fotbal

Generația de Aur. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Florin Răducioiu nu l-a uitat pe Daniel Prodan

„Gândurile noastre s-au îndreptat către Didi Prodan. Noi am fost aici şi cred că şi el a fost aici prin băiatul lui. A fost un moment emoţionant, a fost un mix de emoţii”, a afirmat Răducioiu.Echipa României a învins o selecţionată mondială cu scorul de 3-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, la meciul de retragere al Generaţiei de Aur a fotbalului românesc. Acest meci a stabilit un record de asistenţă pe Arena Naţională, cu 54.967 spectatori.

Ne puteți urmări și pe Google News

Au marcat: Basarab Panduru (40), Gheorghe Hagi (63 - penalty), Constantin Gâlcă (72), respectiv Rivaldo (21), Goran Pandev (28), potrivit GSP.