„Am mers la Londra cu Gabi pentru că echipa doctorului Iulian Brezan de la spitalul „Cantacuzino” a dorit să o altă opinie medicală. A fost trimis la Londra ultimul set de analize şi radiografia ultimei operaţii. Mi s-a spus că ceea ce au făcut medicii în România ar fi făcut şi medicii de acolo. Încă mai avem medici foarte buni. Operaţia a costat 1.500 de lei. Au examinat-o mai bine de o oră şi nu se ştie cauza care a cauzat această bolaă. Gabi va suporta o nouă intervenţie chirurgicală. Totul merge bine. Colonul s-a îngustat de la 8, 3,5 cm. La sfârşitul lunii viitoare Gabi va suporta operaţia finalî pentru îngustarea colonului.

Întrebat despre faptul că vrea să candideze la preşidenţia României, Florin Pandele a spus că îşi păstrează această promisiune.

„Despre dicizia pe care am luat-o, Gabi nu a ştiut. P asemenea decizie treguie să fie foarte bine determinată. Şanşa pe care o dau comentatorii politici unui independent sunt foarte mici. Dacă poţi să gestionezi mişcarea, poţi să învingi un partid. Dacă vrei să câştigi într-o competiţie trebuie să fii jucător. România trebuie reconstruită pe două paliere: moral şi reconstrucţia infrastructurii”, a afirmat Florin Pandele

Ştire în curs de actualizare