Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Mergea l-a scos din joc pe Andy Murray
Florin Mergea l-a scos din joc pe Andy Murray

Florin Mergea l-a scos din joc pe Andy Murray

Împreună cu partenerul său, indianul Rohan Bopanna, Florin Mergea a acces, în „sferturile” turneului din Washington, dotat cu premii totale în valoare de 1,75 milioane de dolari.

Desemnați capi de serie numărul 3. Mergea și Bopanna au învins, în primul tur, cuplul Andy Murray/Daniel Nestor (Marea Britanie/Canada), cu scorul de 2-6, 6-1, 10-3. Murray ocupă în prezent ultima treaptă a podiumului ATP, la simplu, fiind favoritul principal al întrecerii individuale, din categoria turneelor de 500 de puncte.

I-ar putea reîntâlni pe frații Bryan

Calificarea în sferturile de finală de la Washington i-a adus perechii româno-indiană un premiu total de 10.420 de dolari şi cu 90 de puncte ATP, iar în această fază, Mergea și Bopanna vor înfrunta perechea Grigor Dimitrov/Mardi Fish (Bulgaria/ SUA).

În cazul în care vor reuși să treacă de faza sferturilor de finală, românul și indianul i-ar putea întâlni, în semifinale, pe fraţii americani Bob şi Mike Bryan, principalii favoriţi ai turneului, pe care i-au învins recent, în faza „sferturilor” la Wimbledon, cu scorul de 5-7, 6-4, 7-6 (9), 7-6 (5).

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: