Evenimentul Zilei > Monden > Florin Călinescu a dezvăluit marele motiv care a dus la despărțirea de PRO TV. Când a început să se prăbușească totul
Florin Călinescu a dezvăluit marele motiv care a dus la despărțirea de PRO TV. Când a început să se prăbușească totul

Florin Călinescu a dezvăluit marele motiv care a dus la despărțirea de PRO TV. Când a început să se prăbușească totul

Într-o discuție avută cu Micutzu, Florin Călinescu a vorbit despre motivele care l-au determinat să renunțe la colaborarea cu televiziunea PRO TV.

Florin Călinescu a participat la poadcastul realizat de Micutzu și a explicat de ce a ales să se despartă de PRO TV, televiziunea la care s-a consacrat în a doua jumătate a anilor ’90. Relația s-a deteriorat atunci când, de la conducere a plecat Adrian Sârbu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Florin Călinescu.

Florin Călinescu a explicat de ce s-a despărțit de PRO TV

„Traseele s-au complicat la PRO TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni. Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. La alte posturi sunt tocmite”, a afirmat Florin Călinescu în poadcastul respectiv.

Între timp, fostul jurat al emisiunii „Românii au talent” a ajuns la Prima TV. Cel mai nasol în viață este să nu poți să iei o hotărâre, să nu poți să greșești. Păi, cât s-a greșit la PRO TV să se vadă anumite formate, căutam actori, căutam formate scrise de români… dacă și acum PRO TV se ține cu Las Fierbinți, cu Românii au talent și toate formatele lăsate de Sîrbu, restul, cam tot ce a venit după aceea, găuri în perdea”, a mai precizat Florin Călinescu.

„Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate”

„Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, afirma Florin Călinescu atunci când anunța despărțirea de PRO TV.