Evenimentul Zilei > Sport > Aşa arată fiul PRIMARULUI din CARACAL, înotător şi MODEL. FOTO
Aşa arată fiul PRIMARULUI din CARACAL, înotător şi MODEL. FOTO

Aşa arată fiul PRIMARULUI din CARACAL, înotător şi MODEL. FOTO

Ionuț Radu, fiul primarului din Caracal, Liviu Radu, face înot de performanță de mic, dar și-a găsit și altă vocație. Sportivul legitimat la CSM București își propune să ajungă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, direct de pe podiumul de modă.

Ionuţ Radu este model și își împarte timpul între antrenamente, concursuri, prezentări de modă și shootinguri pentru cele mai tari case de modă.

Anul trecut a semnat un contract cu o agenție din Londra, iar de atunci lumea showbizului i s-a deschis. A defilat pentru Burberry și Vogue și s-a aflat pe cel mai râvnit catwalk din industrie, cel de la New York Fashion Show.

”Lumea m-a încurajat să merg la modelling. Am participat la multe prezentări de modă, am avut multe shootinguri. Acum încep lucrurile să se dezvolte și mai mult. Am multe proiecte, în toamnă am călătorit la New York, am avut acolo prezentări, îmi doresc să prezint cât mai multe mărci de haine”, a declarat Ionuț Radu pentru Rador.

În vârstă de 20 de ani, înotătorul își face planurile pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde speră să concureze pentru România la ștafeta 4×100 metri liber.

”Îmi doresc să intru în lotul național de seniori, în 2018 am fost la un punct în afara lui. Sper și muncesc să ajung între primii trei din țară, să mă calific pentru ștafeta olimpică, formată din patru sportivi. Acesta este obiectivul meu: Jocurile Olimpice de la Tokyo”, a mai spus Ionuț Radu, sportiv CSM București.

 

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: