Evenimentul Zilei > Justitie > Firmele lui Sebastian Ghiță NU intră în FALIMENT! Decizia luată de magistrații de la Tribunalul Prahova
Firmele lui Sebastian Ghiță NU intră în FALIMENT! Decizia luată de magistrații de la Tribunalul Prahova

Firmele lui Sebastian Ghiță NU intră în FALIMENT! Decizia luată de magistrații de la Tribunalul Prahova

Magistrații de la Tribunalul Prahova au admis cererea DNA de prelungire a măsurii preventive a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare şi lichidare a Asesoft International şi Teamnet International.

Conform portalului instanţelor, termenul a fost prelungit până în decembrie interdicția lichidării a Asesoft International şi Teamnet International, firme din dosarul omului de afaceri Sebastian Ghiţă.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, şi, în consecinţă prelungeşte măsura preventivă a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare faţă de inculpatele persoane juridice SC Asesoft International SA şi SC Teamnet International SA pentru o durată de 60 de zile, începând cu data de 4 octombrie 2017 până la data de 2 decembrie 2017 inclusiv", se arată în soluţia dată. Decizia nu este definitivă.

La data de 29 martie 2017, procurorii anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatelor persoane juridice SC Asesoft International SA şi SC Teamnet International SA pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă în formă continuată şi spălare a banilor în formă continuată, scrie Mediafax. 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: