Evenimentul Zilei > Justitie > FIICA lui DAN CONDREA, audiată la TRIBUNALUL București! CU CINE ar dori să RĂMÂNĂ micuța
FIICA lui DAN CONDREA, audiată la TRIBUNALUL București! CU CINE ar dori să RĂMÂNĂ micuța

FIICA lui DAN CONDREA, audiată la TRIBUNALUL București! CU CINE ar dori să RĂMÂNĂ micuța

Lupta pentru custodia fiicei lui Dan Condrea capătă noi dimensiuni. Soția fostului patron Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc a fost aaceptată de judecători în procesul în care este discutată custodia Magdei, informează Romania TV

Micuța a stat de vorbă cu judecătorii de la Tribunalul București, în lipsa mamei naturale, pentru ca oamenii legii să poată lua decizia corectă în privința încredințării custodiei.

Fiica lui Dan Condrea a fost audiatăb joi, timp de o oră, de către judecătorii Tribunaluui București. Micuța le-a mărturisit magistraților că ar vrea să rămână cu mama naturală, Laura Georgescu, și că nu vrea să se întoarcă în casă cu Uliana Ochinciuc, soția lui Dan Condrea, decedat în accident de mașină pe data de 22 mai a acestui an.

Oamenii legii au decis pe 14 septembrie că fiica fostului patron Hexi Pharma, Dan Condrea să rămână în custodia mamei sale naturale.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată de oricare dintre părţi. Până la o sentinţă definitivă, Magda va rămâne la Laura Georgescu, mama ei naturală.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: