Festivalul Neversea 2018 are, pe lângă alte surprize, și un imn oficial compus de Manuel Riva și Alexandra Stan. “Cunoscutul hit ‘’Miami’’ al lui Manuel Riva cu Alexandra Stan, care a fost săptămâni întregi în Billboard charts, devine imnul festivalului, ediția 2018, dar cu o reinterpretare a versurilor,dedicată vibe-ului Neversea”, potrivit purtătorului de cuvânt al festivalului,Ioana Chifor. Iar pentru Manuel Riva, “festivalului Neversea este unul greu de uitat. Este o onoare pentru mine ca una dintre producțiile mele să fie aleasă piesa oficială a festivalului."

 

Alexandra Stan este unul dintre artiștii români care a reușit să treacă granițele țării și să ajungă cu hituri ca și “Mr.Saxobeat”și “Lemonade”. Ea a participat la prima ediție a festivalului Neversea în calitate de fan și se declară impresionată de anvergura evenimentului dar și de dimensiunea artiștilor care au urcat până acum pe scene: ”La prima ediție m-am distrat super tare cu fetele mele în public. Am fost la multe festivaluri, dar la Neversea m-am distrat cel mai mult. Eu stau foarte aproape de locul unde se desfășoară festivalul. Bucuria e și mai mare pentru că împreună cu Manuel Riva am transformat piesa “Miami”, foarte dragă mie, în imnul Neversea”.

A doua ediție a Neversea, cel mai mare festival de pe litoralul românesc, vine cu premiere atât pentru fani cât și pentru artiști. Trupa irlandeza The Script va concerta pentru prima dată în România, la festivalul Neversea care se desfășoară în intervalul 5-8 iulie pe plaja din Constanța. Alături de ei vor mai performa Armin Van Buuren John Newman, Scooter, Redfoo, Axwell&Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Alan Walker, W&W, Sunnery James&Ryan Marciano, Jamie Jones, Nina Kraviz și Dub Fx.