Sora patronului de la Ferma Dacilor, cere compasiune și lansează un scenariu cu „o mână criminală”

Sora patronului de la Ferma Dacilor, cere compasiune și lansează un scenariu cu „o mână criminală” Incendiu Ferma Dacilor. Sursa foto: ISU

După incendiul devastator de la Ferma Dacilor, unde opt persoane au murit, sora lui Cornel Dinicu cere compasiune pentru fratele ei și lansează scenarii despre „o mână criminală”.

Sora proprietarului de la Ferma Dacilor susține că toată lumea se opune fratelui său doar pentru că acesta a dorit să-și concretizeze visul, chiar în propria țară.

Aceasta povestește că, dintre frații săi, Cornel a fost singurul care a rămas în România, fără să ia drumul străinătății.

Sora patronului de la Ferma Dacilor 

„Au trecut 22 de ani de când propria-mi țară m-a gonit printre străini! Am avut o covrigărie în București, cu toate autorizațiile în regulă, covrigărie de unde mâncau 16 persoane, dar care mi-a fost dărâmată când domnul Băsescu a decis să „curețe“ Bucureștiul.

Ne puteți urmări și pe Google News

De la o zi la alta, am rămas fără nimic. Și am plecat! Încet, încet, toată familia a plecat din țară, ne-am împrăștiat prin lume. Singurul rămas a fost Cornel, care a decis, cu toate greutățile, să își îndeplinească visul în propria țară”, a spus femeia.

În continuare, aceasta a vorbit despre visul fratelui său, care a vrut să construiască o casă pentru familia sa.

Sora patronului de la Ferma Dacilor afirmă că acesta a creat un loc de vis, o casă pentru el și copiii lui, dar și pentru cei plecați. Casa lor, atunci când veneau în țară, era Ferma Dacilor. Iar când plecau de acolo, plecau cu valizele pline de bunătăți, ca la mama acasă.

Potrivit acesteia, de-a lungul anilor, Cornel Dinicu a fost stâlpul de sprijin pentru toți membrii familiei.

Cornel Dinicu, patronul complexului Ferma Dacilor: „Ne-au dat foc”. La cine face referire

Cornel Dinicu. Captură video

Femeia acuză că la mijloc e o mână criminală

Sora patronului consideră că în spatele acestui incendiu înfricoșător se află o mână criminală. Aceasta spune că acum, când familia are cea mai mare nevoie de el, se vrea ca acesta să fie închis. Și asta doar pentru că a îndrăznit să-și creeze visul, în România.

„Azi nu mai avem o casă, o mână criminală și țara noastră ne-au gonit! Dar nu asta contează, contează durerea inumană pe care fratele meu o trăiește, durere pe care nu o doresc nici măcar dușmanilor!

Oameni buni, cât vreți să îl mai loviți? Vă gândiți măcar o secundă la durerea copiilor lui (dacă nu la el), la durerea mamei lui Victoraș? Ei au nevoie de el pentru a trece prin această durere, dar voi vreți să îl închideți pentru că a îndrăznit să își transforme visul în realitate??? Cine este criminalul în toată această tristă poveste? El sau voi?”, a mai transmis Cornelia Dinicu pe Facebook.

Tragedia de la Ferma Dacilor

Pompieri, Ferma Dacilor. Sursa foto: ISU Prahova

Patronul de la Ferma Dacilor, primul mesaj public după incendiu

Cornel Dinicu a venit zilele trecute cu primul mesaj după incendiu. Acesta a acuzat, la fel ca sora sa, că în spatele dezastrului stă o mână criminală și, a ales să-și spună partea de adevăr pentru că a aflat că va fi arestat.

Acesta a povestit în detaliu cum a ajuns să aibă Ferma Dacilor și cum, de-a lungul anilor, mai multe piedici i-au fost puse în cale. Și asta doar pentru că nu are prieteni influenți în politică.

„Scriu pentru că am înțeles că după înmormântarea fiului urmează să fiu arestat și cum altfel o să mai pot să îmi spun povestea?!

Mesajul acesta e spovedania publică pe care nu mă așteptăm să o fac vreodată, e durerea unui tată care își îngroapă fiul, e durerea unui prieten care își îngroapă prietenii cei mai apropiați”, e o parte din mesajul postat.