Femeile de succes, la shopping imobiliar

Femeile de succes, la shopping imobiliar

Femeile de succes din Top 100, realizat de Capital, au investit în terenuri sau apartamente peste 60 de milioane de euro, deşi majoritatea au profesii fără nicio legătură cu domeniul imobiliar.

Femei care au cunoscut succesul în diverse domenii de activitate au considerat de bun augur plasarea banilor câştigaţi din meseria de bază în bunuri imobiliare. Câteva au decis să investească în hoteluri sau complexuri rezidenţiale. Flerul pentru investiţii imobiliare nu l-au dobândit de pe o zi pe alta şi nici nu au început să achiziţioneze propietăţi în ultimii doi ani, când românii cu bani au prins gustul speculaţiilor pe o piaţă cu preţuri în creştere. Sunt femei de afaceri care au făcur investiţii şi în urmă cu zece ani sau mai mult.

Printre femeile de afaceri care au făcut astfel de investiţii se numără Mihaela Rădulescu (valoarea maximă plătită pe un teren a fost de 200.000 de euro, dar investiţiile sale totale depăşesc cu mult această sumă), Sandra Pralong, preşedinte Synergy Communications, (apartamente în străinătate), Angela Creţu, director general Avon România şi Europa de Sud-Est (a început să investească în domeniul imobiliar în urmă cu cinci ani).

Pentru mai multe informaţii, citiţi ediţia de joi a revistei Capital.

Ne puteți urmări și pe Google News