Evenimentul ZileiActualitateFederer și Djokovici AU PORNIT SCANDALUL la Australian Open: „Ce, suntem la Big Brother?!”

Federer și Djokovici AU PORNIT SCANDALUL la Australian Open: „Ce, suntem la Big Brother?!”

Federer și Djokovici AU PORNIT SCANDALUL la Australian Open: „Ce, suntem la Big Brother?!”
Faptul că organizatorii de la Australian Open au decis să filmeze tot ce se în zona vestiarelor i-a deranjat pe jucători.

Novak Djokovici, locul mondial, și Roger Federer (3 ATP) se numără printre participanții competiției de la Melbourne care sunt deranjați de camarele de supraveghere montate în zona vestiarelor.

Suntem conștienți de faptul că sunt camere peste tot acum. Suntem filmați pe culoarul spre vestiare, în sala de gimnastică, am văzut filmări chiar și din băi. Înțeleg ideea de a mediatiza evenimentul, dar mă deranjează unele lucruri. Sunt unii jucători, printre care și modelul nostru favorit, Fabio Fognini, care umblă doar în prosop între dușuri și vestiar. Acum sunt camere și acolo.

Bănuiesc că în cazul femeilor este și mai rău. De multe ori se întorc doar în halat, sau cu un prosop pe ele, de la dușuri. Nu te poți duce cu toată geanta cu haine acolo. Sper din toată inima ca măcar atunci camerele să fie oprite. Mă simt de parcă am concura la Big Brother. Cred că nu avem ce face, trebuie să acceptăm asta”, a declarat Djokovici.

Nu e ca și cum nu am fi fost filmați sau fotografiați și până acum. Diferența e că acum sunt peste tot. Este imposibil să găsești un loc în care să ai parte de puțină liniște”, a spus și Federer.

 


Accesează: